Eda-5807 Brckymk hersey hazır sadece hastane çantası hazır degıl kargoyla gelıcek olan ürünler dışında biseyimiz kalmadı çok şükür😌 bebişi bekliyoruz 4 gözle hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıl etsın rabbim 🙏🥰
mrveknblt Brckymk bizim bir çok eşyamız hazır 🤗 şampuan, küvet, havlu, ateş ölçer vs vs gibi ıvır zıvır eşyalar kaldı. Benim için olması gerekenler eksik kaldı daha çok😅
Benimbebegim Brckymk selammm bizim herseyimiz hazır hastane çantası için kendime bı kaç iç çamaşırı alicam çantaya koyup kapatıcam herseyimiz hazır yıkama ütüleme işlerini de hallettik zaman geçsin diye bekliyorum sadece sizin nasıl gidiyo 🤭
Mom54544 Brckymk Çok şükür herşey yolunda sadece ödemlerim iyice çoğaldı ayaklarımda ellerimde geceleri dönerken çok zorlanıyorum iyice ayakta fazla kalmamaya çalışıyorum hazırlıklar da hastane çantasına falan başladım ufak ufak bebişin hazır posetledim valize atması kaldı kendime başlayacağım artık
Brckymk Mom54544 bende yıkadım kuruttum 2 gundur onunla uğraşıyorum bir utuleyip yerleştirmesi kaldı birde çantamı hazrlıcam bakalım 🤲🙂 sende dikkat et canım kendine yaparken yorma kendini yavaş yavaş yapıcaz artık
Mom54544 Brckymk Yormuyorum ki 😂😂 olduğu kadar keyfime düşüyorum bidaha mi hamile kalcaz 😂😂aksamlari utule serinken biraz daha iyi oluyo öyle Aynen öyle canları sagodun sagliklica gelsinler de
Dilaraeslem Bende ekim annesi olucam inşaAllahhh zamanında gelirse bizim de herşeyimiz tamam Ufak tefekler kaldı kirli sepeti Bluetoothlu abidesi gelicek kargo da çöp kovası minik minik eksikler var
Dilaraeslem bilnazo68o ayy ben hiç birşey atmadım difrize. Çok da misafir gelir görmeye artık birşekilde birşeyler yapıcaz inşaAllah