bebegimizibekliyoruz1 373437 tam 31 aralık desem tabi uygulamaya göre doktorum daha bişi demedi bakalım hayırlısı 😂 ayy
Eusluu gage sat göre benim 9 Aralık doğum ama dün detaylıya girdim 3 gün önden gidiyor 6 Aralık detaylıda gözüken çokta bi fark yok aslında 🐥
373437 2-prensesannesiii evet ya çok heyecanlı benim ilk hamileliğim ve 12 sene sonra olan bir bebiş😊😊cinsiyetini öğrendik hep kızım olacak zeynebim olacak diyordum kendimi kıza hazırlamıştım erkek olacak bebişimiz şimdi oğlusum diyorum hemen alıştım çok tuhaf ve harika bir duydu 😊😊😻😻
2-prensesannesiii 373437 Sizinki daha başka o zman . 💜Banada hep kızım olacak gibi geliyordu bu 4 gebeligim 2 kızım var birde cennette bekleyen kızım var o yüzden kızım diyirudm hep karnimdakinede sonra erkek diyince çok şaşırmıştım 💙💙😂
sedanurakarken 373437 Allah nasip ederse ocak ortası doğucak bi sıkıntı çıkmazsa erken doğum olmazsa inşallah 🙏😊
373437 2-prensesannesiii rabbim şefeatçi kılsın inşallah meleğinizi 😥😥😻sağlıkla kucağımıza almayı hayırlı bir ömür yaşamaya nasip etsin rabbim 🙏🙏
2-prensesannesiii 373437 Amin 💓 rabbim kimseyi o yolda bırakmasın . Hayırlisi ile vaktinde kucağımıza alalım yavrularımızı 😌Allah a emanet hepsi 💜