diamond2635 elaweannesi benim doktorum perinatolog ense kalınlığı vs onlara da 10. Haftada baktı.Ultrason cihazı çok ayrıntılı olduğu için net bir şekilde değişmez dedi.Zaten çok barizdi görüntüde
Elikra Gizemin-minnakI benim son adet tarihim 3 Mayıs ona göre 7 Şubat görünüyo doğum ama bi aksilik olmadıkça normal doğum inşaAllah o yüzden ne zaman gelir Allah biliyo🥰
Elikra Gizemin-minnakI kızım 39 haftayı tamamladığı gün doğdu oğlum da 41+5 te doğdu bakalım bu 3. cinsiyeti bilmiyoruz henüz kızsa Ocak sonu erkekse Şubatı bulur
Bbilgi 15+2 olduk bugün 🥑 doktorumuz 12+5 te erkek ama 16 da kesin söyleyeceğim demişti 😊 3 gün sonra randevum var kesinleşmesini bekliyorum alışveriş için 🤗
Gizemin-minnakI @elaweannesi teşekkür ederim 🙊😂 evet 12. Haftada söyledi ama ikili tarama yaparken alttan muayane yaptı . Alttan bakınca cinsiyeti daha iyi görüyorlarmış . Erken haftalarda . Bana yüzde 99.5 eminim dedi . Ama ben 16. Haftayı beklemek istedim .
zynpada elaweannesi çevremiz inatla biraz bekleyin belki erkek der diyor ama biz inşallah demezler diyoruz 😅 çok mutlu olsuk kız dediğinde doktor :)
elaweannesi @Gizemin-minnakI ben yaptırmadım canım çoğunluk yapma dedi yanılma payı yüksek boşa üzüntü sonrası dedi bende yaptırmadım
Bbilgi zynpada ben yaptırmadım doktor sadece 12. Haftada ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı iyi dedi çok şükür, demeseydi de yaptırmayacaktım zaten, doktorum da yaptırman lazım demedi bana bıraktı
zynpada Bbilgi içim rahatladı :) teşekkür ederim, benim de doktorum ense kalınlığı iyi sıkıntı yok yaptırma dedi ama içim hep bir tedirgin kaldı niyeyse
Caglaluna zynpada dün biraz eğildim bir şey almak için, karnım ve belim biraz ağrıdı. Gece de hafif kasık ağrım oldu. Çorap giydim bu ara baya soğuk trabzon. Geçti sonra ☺️ Ama bi daha çömelmem tövbe. Kalkarken biraz zorlandım o da belimi ağrıttı 🤷🏻♀️
zynpada Caglaluna benim de cumartesiden beri özellikle belimde ağrı var ama biraz oturup dinlenince geçiyor. Yarın doktor kontrolüm var bakalım soracağım :) teşekkür ederim :)