Nazlican1994 Kararsizinsan valla sıcaklarda bişey yiyemiyorum ama karpuz çok tüketiyorum oda kilo yapıyormuş 🙂
Lokay Mamosunannesi 1 hafta sıkıntı degil demisti doktor. Sıkmayın caninizi. Dikkat edin ki bu seviyeyi koruyun en azindan"
Lokay elisa123 1 hafta sıkıntı degil hatta doktor; 2 bucuk kg dogup kuvoze girmeyen fakat 4 kilo dogup da solunum sıkıntısı yasayan kuvoze giren bebekler var dedi
elisa123 Lokay ciğer geliştirici iğne de vurulduk kilosuna çok takılmıorum sağlıklı dogsunda başka birşey istemiyorum
DenizBatus Kararsizinsan tam 33de gittim 2kiloydu doktorum normal dedi.bi kaç gün sonra gidcem 35olcak bakalım kaç olmuş.bana az gibi geliyor ama bilmiyorum.
Kararsizinsan DenizBatus bana da normal diyoe ama az geliyor. Sanirim azicik zayiflar ama haftasiyla da uyumlu oldugu icin normal oluyorlar. Sizinkide oyle bence
DenizSayer Kararsizinsan 32+3 te 1900 gr çıkmıştı 35+2 haftamda 2700 çıktı 36+4 haftamda 3000 kg şu an 37+3 bugün gittim 3 kilo 150 gr dedi doktor 49 cm boyuda👼🏻
istanbullugelin34 Kararsizinsan 30 haftalikken 1300 gr dı doktor haftasıyla uyumlu dedi internetten baktığimda da o civarda olduğu yazıyor
Vahideozturk2 Lokay hangi sebepten gelişim geriliği var acaba , bizim 31+6 da 1700 , 43 cm ölçtü, haftasıyla uyumlu dedi doktur
Lokay Vahideozturk2 tek bi sebebi olmayabiliyor . Genetik de olabilir dedi ki eşim 2 bucuk kg dogmus. sizinki gayet normal masallah
Vahideozturk2 Mamosunannesi bizim de 31+6 da 1700 dedi doktor ama gerilik var demedi, haftasıyla uyumlu dedi. İnternette de 32. Hafta için 1700 ortalama diyor.
Mamosunannesi Vahideozturk2 gebelik hesaplamada aynı çıkıo ama doktorum öyle söyledi bilmiyorum 🤷🏻♀️ saglıklı dünyaya gelsinler yavrularımız inşallah
Vahideozturk2 Lokay bazı bebekler kendi yapısı minyon oluyormuş, yani plasenta bebeği beslemediğinde gelişim gerili oluyormuş, o yüzden plesantadaki kan akışına baktı sorun görmedi.Belki siz de plesantaki kan akışına baktırabilirsiniz
Vahideozturk2 Mamosunannesi Amin inşallah 🙏🏻 yoğurt ve ceviz türü şeyleri arttırmaya başladım son haftalarda, inşallah iyi gelir
Mamosunannesi Vahideozturk2 ben hergün 2 kase yoğurt yiyorum ama olmayınca olmuyo günlük maden suyu ceviz meyve tüketiyorum
Lokay Vahideozturk2 aynen bana da sen zaten zayıfsın senden kilolu bi cocuk beklemeyemyiz demisti. 47 kilo ile hamile kaldim 54lerd seyrediyorum ama yarisi ödem. Yani ne kadar yesem de sanirim alacagi kadar aliyor bebis
Minikmucizembenimmm Nazlican1994 bizimde yakın kilo ve boyumuz ama doktor beni korkuttu bu gidişle 5 kilo doğurursun diye 🥺 sürekli şeker takibi yapıyorum
Yeni-anne4-02 Lokay tam aynıyız bende 32 haftalık ve 1502 dedi geriden geliyor kilo alması gerekiyor😔
Yeni-anne4-02 Lokay doktorum da özellikle muz söyledi muz ye dedi inşaAllah 34. Haftada 2 kiloyu bulmuş oluruz