Fehime16 melekVzeynepE bende 24deyim ama göğüsumun alt kismi,gogusum boynum kaşınıyor sürekli valla napicam bilmiyom
Mucizeammm melekVzeynepE Ben de ilk haftalarda kaşıntı oldu canım bütün vucudum akşamları nedense kaşınıyordu cildiye ye gittim krem falan verdi ama ben kullanmadan gecti
melekVzeynepE 3461irem çok rahatsız ediyor mu , ya da nereleriniz kaşınıyor doktorunuza danıştiniz mi
3461irem melekVzeynepE mesela dün gece kaşıntıdan uyuyamadım 🥺doktora gitmedim sormadım kollarım bacaklarım kaşınıyor
melekVzeynepE kubratskya_ sinek ısırması gibi hissediyorum öyle tatlı bı kaşıntı kaşımadan da durabiliyorum
Gnsant melekVzeynepE benim de su an kaşıntılarım var geçer diye bekledim ama geçmedi. Sonradan öğrendik ki gebelik kolestazı olmusum. Ciddiye alınması gereken bir durum. Su an yüksek değerlerim ilaç kullanıyorum Eger ki düşmemiş olursa bebekleri alacaklar. Bence sizde ihmal etmeyin karaciğer değerlerinize baktırın kolestaz değilsinizdir inşallah ama baktırmada fayda var .
Gnsant melekVzeynepE ilk başlarda eller ve ayaklarda başladı kan toplanıyor denildi bende çok önemsemedim. Zaman geçtikçe her yerimde başladı ama en şiddetli olan ayak ve eller özellikle geceleri uyutmuyor.
melekVzeynepE Gnsant ayakların altında ve avuç içlerinde oluyor doğru mu , benim ellerimde ya da ayaklarım da kaşıntı olmuyor yok diyebilirim yani oralar da sadece ayak bileklerim de ve bcakyda hafif odaa
Cansuyorgancilar İki gecedir bnde de bir kaşıntı vardı vücudumda el ayaklarımda bugün doktorum tüm ilaçlarımı kesti ve tek bir ilaç verdi gebelik kolestazıymış ihmal etmeyin kadın doğumcunuz ile mutlaka görüşün
melekVzeynepE Gnsant ayak altında hafif kaşınma oluyo ama kaşımadan durabiliyorum , siz kaşımadan durabiliyor muydunuz yoksa şiddetli miydi
melekVzeynepE Gnsant bir de nasıl test yaptılar anlamak için, hemen doğuma alıyorlar diye duymuştum da
melekVzeynepE Gnsant benim bacaklarım da yara oldu mesela benek benek , sözde boyleyhic olmadı mı , kaşıdıgım yer de kızarıyor biraz
Gnsant melekVzeynepE kaşımadan kesinlikle duramıyorum. Vücudumun her yerini sarıyor kaşıntı bir süre sonra. Kaşıdıkça yırtıyorum yada kırmıZı oluyor kaşıdığım yerler. Ama kabarcık benek benek olma gibi bir durum yok bu hastalıkta.
Gnsant melekVzeynepE benim sürecim daha sıkıntılı bunları yaşarken koronayım aynı zamanda hiç bir hastane kabul etmedi test yapmayı. Bir tane hastane zar zor kabul etti. Kalındığımı ve kolestazdan şüphelendiğimi söyledim. Kan aldılar ve bütün değerlerime baktılar. Değerlerimin hepsi çok Yüksel çıktı ve tehlikeli diye yatış verdiler.
Nilduru Gnsant bendede inanılmaz şiddetli kaşıntı var özellikle avuç içlerim ve ayak tabanlarımda ama kan testi yapıldı karaciğer ultrasonu çekildi bişey çıkmadı. Sizin kanda alt alp değerinizden mi anlaşılmıştı acaba başka testmi yaptırmam lazım ya bu kaşıntı geçmiyo