Sancarefeem Minik11 lina hiç hoşuma gitmiyor benim ya bi türlü sevemedim ilk duyduğumdan beri bi eksik geliyor kulağa
Kbraaa1358 Sancarefeem Mermaiddd kızım olsaydı kesin masal koyacaktım çok güzel geliyor bana tabi diyer kızımın adı da melek ❤
Seross10 Sancarefeem ve beğenemedim gitti o ismi çok kaba geliyor bana 😁😁 ben daha naif isim meraklısıyım
Sancarefeem Seross10 benlik de değil ben biraz farklıcıyım Sancar Efe düşünüyordum ondan bile vazgeçtim 😂
Sancarefeem Sadiye_07 yapmaaağğ ne olur bak çok güzel isimler var gerçekten ciddi anlamda çok koyuldu aşırı koyuldu bu isim
Busramazan09 Sadiye_07 herkesin kendi fikri bence canım bende koydum Asel Lina. Nasipse doğacak ben ismi koydugum için gayet memnunum . Herkes Türkiye de kaç asel kaç lina varmıs ona göre koymuyor. Bence aile de yoksa ona göre koyuluyor. Misal eşimin ve benim ailemde asel Lina hiç yok biz ona göre koymuştuk milletin dediğine göre düşünme hiç ona bakarsan Ayşe fatma da cok. Belediye dağıtmış gibi demelerine de şaşırıyorum acıkcası isim bu sonuçta illa benzeri yada cok duyulan olacak yani. Kalbine ne siniyorsa koy..
Seross10 Sancarefeem İsimlerden soğuttular arkadaşım 😁😁😁🤭 birde bir kesim var aaa onu mu düşünüyorsun o ne öyle başka bul sana ne çocuğu sana mı doğurucam 🤭
Hayalimsin Sancarefeem kumsal nasıl sizce kararsızım kumsalmı, masal mı, mavimi olsa tabi kızsa bebiş erkekse çınar, toprak, rüzgar düşünüyorum kararsızlık hat safhada🤣
Sancarefeem Hayalimsin mavi ismini çok seviyorum bence asla eskimeyecek tip isimlerden kızımın ismi de Duha koyulsa koyulsa ne kadar koyulur ama mavi erkeğe de olur kıza da benim şimdi oğlum olacak bi türlü karar veremedim yine farklı arayışlardayım
Sancarefeem Hayalimsin ya çok güzel anlamlı değişik isimler var bence kızım Duha kuşluk vakti süresi var çok güzel vakittir o vakitte kılınan namazsa tüm günahlar affolur mesela Allah’ın izniyle
Tulaytemurxx Sancarefeem Kayınbabam Nefes istiyorum Bende Zümra istiyorum allah nasıp ederse Nefes Zümra koycaz 🥰
Sancarefeem Ankaku evet bak mis oh ne güZel ya benim de kızım Duha hiç yok etrafımda falan ama oğlum olacak karar veremedim
Mrv1007 90′lardaki Merve furyası gibi şimdi de Asel furyası var sanırım yorumlarda en cok Asel ismine denk geldim. Ben kızım olursa Ada oglum olursa Can koyacağım 🌸 ada da popüler bir isim ama eşim seçti kırmak istemiyorum🌸
Busra_korkmazz Mrv1007 bende can koymak istiyodum ama arapcada harekesiz yazilisi cin ile ayni oldugu icin hic onermiyorlar. İyice arastirmanizi tavsiye ederim cocuga kotu etki yaptigi soyleniyor.. en buyuk hayalimdi suanda hamileyim sanki can dan baska isim yok gbi begenemiyorum hicbir ismi 6- aylik olduk cok sukur hala isim yok..
Sancarefeem Nrhnn kesinlikle hepsini duyuyorum heryerde özellikle erkek ismi aradığım için göktuğdan soğudummm herkez göktuğ diyor