Ela20 Sancarefeem diziden sonra mi tam kestiremiyorum ama çok fazla var. Çocuklar ilkokula başladığında sınıfta 4 duru 3 asya 3 ela 4 Lina 3 Asel olacak sanırım
U-E Bir_tospik_beklerken çocuk servisinde çalısıyorm 2yıldır asel ismini o kadar cok duydum ki güzel bi isim anlamıda cok güzel ama kendi kızıma koymaya cesaret edemedim 😃
Bir_tospik_beklerken U-E 5 yıl sonra kızımın sınıfında adaşı fazla olacak büyük ihtimal gideyim de şimdiden sosyal medyada hesap açayım ilerde zorlanmasın😄😄😄
Rukiss- Sancarefeem Asel ben de çok beğeniyordum, ben ınsta kullanmıyorum kuzenim göstermişti meşhur bir kız varmış köpeğinin adını asel koymuş 🙄😒 onu duyduğumdan beri isimden soğudum 😕
hamisanne_63 Sancarefeem hele de şu kızlara değişik olsun diye lina liya Mina mira bu ne hiç sevmem böyle isimleri🙄 erkeklere de pars ismini koyuyorlar pardon ama köpek ismi gibi geliyor bana
Minik11 Bi isim koyuyorlar sonunada lina. Uyuyosada lina uymuyosada lina vala belediye dağıtmış gibi bütün isimlerin sonunda bu isim😂 erkek olarakta Aybars . Galiba bu yılda ek olarak Aybars duyacaz
Sancarefeem Minik11 lina hiç hoşuma gitmiyor benim ya bi türlü sevemedim ilk duyduğumdan beri bi eksik geliyor kulağa
Seross10 Sancarefeem ve beğenemedim gitti o ismi çok kaba geliyor bana 😁😁 ben daha naif isim meraklısıyım
Cagla-91 Sancarefeem erkek olsa ben de goktuğ koyacaktım ismini ama rüyamda görmüştüm pek de bildiğim bi isim değildi 🤭