Kbraaa1358 Sancarefeem Mermaiddd kızım olsaydı kesin masal koyacaktım çok güzel geliyor bana tabi diyer kızımın adı da melek ❤
bastille Busra_korkmazz çocuğun ismini arap harfleriyle mi yazmayı düşünüyorsunuz? Türkiye’de yaşamıyor musunuz anlamadım alakasını
Busra_korkmazz bastille arap harfleriyle yazilmicak elbette, hangi dine mensupsunuz bilmiyorum, muslumanlar icin onerilmiyor , cocukta kotu etki yarattigi soyleniyor,duydugumu soyledim hepsi o 🙋🏻♀️
birkizbirerkekannesi Kızımın ismi İlkim 🥰 şimdi oğlum olacak kısmetse Egemen olacak ismi🥰 En çok duyduğum isimler poyraz, Eymen Kızlarda liya, asya
Halimeuzun Sancarefeem buğlem herkes buğlem koymuş 2015 ve 2021 yılı arasında doğan buğlem koymuş çok var etrafta
Mom673 Tugce1803 aynen canım benim de oğlum olacak ve Göktuğ olacak adı ve ben herkes de duymadım açıkçası
Bryunetka Celikzeynep Güzel bir isim, tanıdığım tüm Selim’ler sakin bir insan. Bebeklikleride öyle geçiyormuş. Sağlıkla kucağınıza alın 🌸
Celikzeynep Bryunetka çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim tüm hamile annelerisaglikla bebeğine kavuştursun 😊🥰
bastille Busra_korkmazz islam dinine mensubum sizin dediğiniz şeyin dinle alakasını çözemedim isim latin alfabesiyle yazılıp türkçe telaffuz edilecek kim cin olarak algılayacak can ismini tam olarak. Haşa allah sadece arap alfabesini mi biliyor? dinden bahsedip dinden sapkın bi zihniyet bahsettiğiniz
denizdalgasi1 Sancarefeem efe ismini çok severim bana çok asil bir isim gibi geliyor fakat sancar ismini pek duymadım anlamını da bilmiyorum anlamı nedir