iremk00 Sancarefeem kesinlikle her yerde gördüğüm tek isim esila eva, üzülüyorum bu dönem çocuklarının isimleri hep aynı 😂
Busra_korkmazz Mrv1007 bende can koymak istiyodum ama arapcada harekesiz yazilisi cin ile ayni oldugu icin hic onermiyorlar. İyice arastirmanizi tavsiye ederim cocuga kotu etki yaptigi soyleniyor.. en buyuk hayalimdi suanda hamileyim sanki can dan baska isim yok gbi begenemiyorum hicbir ismi 6- aylik olduk cok sukur hala isim yok..
Seymaayyy Busra_korkmazz biryerde okumuştum can ismi bir cine ait olduğunu ve can can diye sevilmemesi o ismin konulmaması öneriliyor :()
bastille Busra_korkmazz çocuğun ismini arap harfleriyle mi yazmayı düşünüyorsunuz? Türkiye’de yaşamıyor musunuz anlamadım alakasını
Zezz Busra_korkmazz arap misiniz ki …csn ingilizcede baska bi dildede anlsmi farklı olabilir brnce guzel can ismi bi rk de koyabilitsiniz ysnina..arapçada anlsmiiyi olmayan diye neden koymayasaniz ki ilayda arapcada de de ekidir…sare ismi cok tsvsiye edilmez.. ans herkrs koyuyor..mira nil koyacsgim bende..keyf suresinde tartisma anlamina geliyor..tartisan biti olacsk demiyor…munahaza etmek anlsminda rusçada hayat..ibranicede okyanus..turkcede kuyruklu yildiz.isponyolcada bakmak vs vs can ismini seviyorsaniz ysnina guzel bi ek isimle harika olur bence…
1425 Ayzetuka kime neye nazaran yazmıştınız bilemiyorum bakınıp da görememiştim ayrıca. Yanlış anladım ozaman ben sinirlenip dalga amaçlı yazdığınızı düşündüm ki yazınızda “İki harfi bir araya getirip ben de isim oluştururum” diye yazınca öyle bir algı oluyor ne yazık ki 😊
Nuu_du harley Barlas gerçekten çok var mı ben hiç duymadım eşim koymak istiyor hatta ben alışamadım bir türlü
Buseylul 4 arkadasimin cocugunun ismi de Aras 😄 Her donemin belli konulan populer olan isimleri var aslinda 🤭
Ece003 Zeyneppramazan batını ilk defa duydum 🤷♀️ 20 senedir sadece bir erkek arkadaşımda vardı o kadar başkada hiç duymadım
Veralynn Ece003 Okuyunca yüzümde istemsizce bir gülümseme belirdi 🙈Oğlum olsa Yamaç koyacaktım bende Çukurla aklımı bozmuş haldeydim bir zamanlar 😁