Oglununannesi 32+5 günlük hamileyim doğumuma 36 gün kaldı ilk doğumun üzerinden 16 ay geçmiş olacağı için 37+6 da alınıcam tam 🙂sizler ne durumdasınız?
Hhtce Oglununannesi 35+5 son 30 daha nasıl doğuracağım meçhul Bebiş Doğum pozisyonunda ama bakalım artık nasip sağlıkla gelsinler inşallah
Tugbaumit Oglununannesi Son 19 ama bizimki sabırsız bu pazartesi mecburi sezeryanla alabilirler hayırlısı 👼🏻🙏
MucizemE 36+2 olduk kısmetse normal Doğum dedi doktorum tahmini Doğum tarihine 26 gün kaldı ama kızım erken gelmek isterse bilemem🤷🏻♀️☺️ Bana kalsa sağ Salim. Bu ayın sonunda gelsin 38+4 de yani o zaman da 16 günümüz kalmış oluyor hayırlısı artık
Oglununannesi MucizemE inşaaallah sağ salim gelir bebeğin en kolay şekilde tek avazda kurtul inşaallah🙂ben ilk bebeğimi 36+2 de doğurmuştum🙈😋
Nehir35 Oglununannesi 36+2 yaptığınız ilk bebeğiniz erken gelmiş sizin isteğinizle mi acaba bebek mi erken geldi normalmiydi sezeryanmıydı bir de sağlıklı mı oldu küveze mi aldılar. Ay çok sordum benimde ilk gebeliğim 33+5 im ve çok meraktayım ne zaman doğururum diye 🙈
UurSevdaYlmaz 37+3 son 18 günümüz kaldi cok heyecanlıyım bir o kadar da korkuyorum aklima geldikçe ağlamak istiyorum niye bilmiyorum ama hep aglayasim var hayal ederken bile kendimi aglarken buluyorum normal mi acaba bu halim 😬😀😀
Oglununannesi UurSevdaYlmaz normal canım ama kendini kasma kasarsanda böyle olur ağlayarak doğurursun😂😂 herşey güzel olacak inşaallah evinizin neşesi geliyor🤗🤗🤗çok az kalmış aylardır beklediğin mucizen geliyor💙💙😍😍
Oglununannesi Nehir35 canım sağlık problemlerim vardı almak zorunda kaldılar malesef sorun olmadı çok şükür 🙂sezeryan oldum malesef🙁🙁
Oglununannesi MucizemE valla diş etlerim iltahap toplamıştı canım nasıl kilo alıyordu bilmiyorm suyu zor içiyordum 26 haftadan sonra işkence gibiydi hamilelik 🙁🙁🙁 süt içiyordum özel olarak başka hiç özel birşey yemedim eşim ceviz almıştı onu bile yiyememiştim🤧🤧
Oglununannesi Kivanclimerve ayy bende tam 37+6 da alınıcam hatta 20 ağustos bayram arefesine denk geliyor bekletmiyorda dr sorucam bakalım 18 inde alırmı 37+4 de çok istiyorum içeride kalsın ama bayram da hastanede nasıl olacak bilmiyorum😕
Kivanclimerve Oglununannesi Benim 1 hafta onde gidiyormus o yuzden 38+1 de alicak yoksa bende 39 istiyordum bencede icerde ne kadar kalsa o kadar iyi