Eylemakcaaa beyzazengiiin şuanın fiyatı demi kesin bilgi o zaman çok iyi bence sezeryan ne kadar onu biliyor musun?
Yektaa Iby evt 3 4 hastane ile anlaşması vae güven hastane si de bunlardan biri ben bana yakın olmasından dolayı losante düşünüyorum yada tobb. Ama doktora bırakırsanız kararı kendisine en yakin tobb olduğu icin genelde tobb tercih ediyor bakalim bizim safak 58 heyecan basladi yavastan.siz hangi mahallede oturuyorsunuz kac haftalıksiniz 🤗
Merve112 Elisa01 Can da Ufuk Beyi önerdiler oraya gideceğim cd de kayıtta veriyormus görüntüleri devlette Evrim Bey de var onuda tavsiye ederim
ogretmenileoglu Hilallkavruk Normal doğum için 7000 dediler epidural alırsam 1500 daha eklenecek 8500,eğer acil şekilde gidersem hızlı kan testi yapılırsa korona için +500 daha 9000 olabilir,şimdilik 7000☺️ İkramlar,kuaför,oda süsleme vs. vs. var pakette de.
Yektaa Iby evt aynı nerdeyse 😍 bende golbasindayim giderseniz ümit hocaya haberleşelim belki denk geliriz 😍
guzellanne tirtilinannesii anladım canım hayırlısı olsun inşallah. Bende cumartesi günübe aldım elif hanıma randevu bugün 🤭 eşlerin içeri girmesine izin var mı biliyor musunuz acaba 😊
guzellanne Ceydaysn ben bugün aradım banada 145 dediler doğum ücretide sordum operatör doktorda normal doğum 2.100 tl dedi doçentte 2.900, zorunlu sezeryan 3 bin lira falan dediler. Cumartesi günü için randevu aldım bende
Ceydaysn guzellanne Evet öyleymiş isteğe bağlı sezaryen fiyatına da 6500 civarı dediler devlet karşılamıyormuş , fiyatlar uygun gibi geldi diğer hastanelere göre gerçi isteğe bağlı olursa pahalı ama , ben de cumartesi gideceğim bakalım 🙂
Ozgull11 Busra2524 bu covid testi filan 4000 dahil mi bana böyle açıklama yapmadılar ben de ilk fatma hanıma gittim ikiz gebelik benim ki ve fatma hanımdan öğrenmiştim ama bana tek kalp atışı dinletti ben pınar hanımla devam etme kararı aldım pınar hanım gece de olsa kendi hastalarım için gelirim dedi şuan çok memnunum
guzellanne Ceydaysn ya bende megaya gidecektim aslında ama fiyatları Esenlerin fiyatı daha uygun geldi hem fark etmiyor Esenlerde iyi daha önce gitmiştim oraya da 😊 normal doğum düşünüyorum ben ama daha belli değil sezeryan en son seçenek gibi şuan hayırlısı bakalım 😊 evet isteğe bağlı sezeryan baya fiyat dedi ben sezeryan düşünmediğim için pek üstünde durmadım açıkçası 😊 aynı gün randevumuz🥰🥰
Rabia_0703 Bebekkarakuzu Fiyat konusunda haber verin demiştiniz bugün hastaneyle konuştum fiyatlar benim dediğim gibi normal doğum 2100 sezeryan 2500
Ceydaysn guzellanne Hayırlısı olsun ben sezaryen düşündüğüm için önemliydi benim için ama bir şekilde doğacak bebişlerimiz nasılsa ,sağlıkla gelsinler de 🙂
guzellanne tirtilinannesii teşekkür ederim canım özeller alıyor diye biliyordum bende olsun artık😊eşim hamile kaldığından beri bebeğimizi göremedi bir o yüzden sormuştum canım 🥰😥
Ozgull11 Busra2524 hiç öyle konuşma fırsatımız olmadı sadece 1 kere gittim ona kötü diyemem ben sadece pınar hanımı daha çok sevdim fatma hanım sakin biri ben heyecanliyim ilk gebeliğim tek yumurta ikizlerim olacak inşallah pınar hanım da benim heyecanıma eşlik ediyor