Kucukfasulye91 Kardeleen heran herşey olabilir özel hastanelerde 😇 mantıklı refakatçinin yaptırması aslında ben devlette çalışıyorum refakatçilerde veriyor ve dahası aşağılara inip gelemiyorlardı ben ayrıldıktan sonra değişti mi bilmiyorum her hastanenin politikası ayrı
Kardeleen Kucukfasulye91 evet bence de mantıklı ama bi kaç arkadaşım doğum yaptı orda yakın zamanda. Refakatçi harici giriş yok diyolar ama gelene bişey demiyolarmış. O da ayrı bi konu 😃
Fatma_kalkan tugbaurkmz züleyha hanımda iyi diyorlar ama geçen acil olarak gittim rahime hanıma çok çok iyi bir doktor pozitif dediğiniz gibi medicine doktorları hepsi iyiler bence
ZynpL Nurtrky Benim de doktorum disaridan , doktorunuzun ismini ogrenebilir miyim? Bir çok doktor dışarıdan gelip hizmeti tercih ediyor galiba
Yelcell Kozyatağı acıbadem vajinal dogum 6, sezeryan 8 bin TL. Doktorum özel klinikten gelecek 9 bin TL de o istiyor. Özel ebe 3 bin TL istedi ama onu tutmadım.. yeterince maliyetli olacak zaten
Burcuyasa esmakc ikiz oldukları için ilk sebep ikimci sebep makat gelişliler malesef 🤷🏻♀️ Üçüncü sebep ise tüp bebekler tüp bebekte normal doğum önermiyor doktorum🎀🥰
esmakc Burcuyasa anlıyorum canm ikiz de olsa normal doğum yapabilirsin pekala ama makat geliş ve tüp bebekte riske atmıyorlar doğal olarak
Burcuyasa esmakc evet malesef 😮💨 olsun önemli olan doğmaları hangi yöntemle olursa olsun sağlıklı olsunlar da 🤲🏻 Sizde ikizmi bekliyorsunuz inşlaah ☺️🎀
Serogluuu Dilekcnkn kontroller için 304 ₺ veriyoruz , doğum İçin 9500 ₺ fiyat verdiler indirim yapmadılar işte ssklıyım
Dilekcnkn Serogluuu Benim batı bahat indirimim olduğu için bana bu fiyatı verdiler belki Doktorunuz yardımcı olur ama sanmıyorum hasta yatışın indirim yapacağını bana doğum için 8500 demişlerdi ilk başta yine bir konuşun
Serogluuu Neslihanslhn Serpil hanımın tekniklerinden memnunum ilerleyişinden , doğum aşamasında saygısından doğal doğumcu olmasından