Sedaaaa2 hugeeyedgirl 1 bucuk saatte iyiymiş maşallah 😂😂burda okuyorm da çişi gelecek die millet dışarı çıkamıyor 🤣
ElifB08 Sedaaaa2 maalesef nadirde olsa çişinizi tutmayın sakın, o an baskıyla illa kaçıyor. Sırf bu yüzden günlük pet kullanıyorum 😅
Kararsizinsan Sedaaaa2 ben istanbul ankara bile gittim geldim. En basindannberi suruyorum 32. Haftamdayim dr alisiksan sorun degil dedi. Bir sikintim yoktu
sivlimglsh Sedaaaa2 ben başından beri gergin sürüyorum uzun yola da gittim geldim eğer riskin yoksa dr izin veriyor
beyza1234 Sedaaaa2 yok doğum anı yinede taksi teecih edin siz :) riske gerek yok kullanırken ani gelem bi sancı tüm kontrolunuzu bozar Allah korusun 😅
aslanreis Sedaaaa2 16 haftalık hamileyken istanbuldan sinoba gittim 19 haftalıkken geri geldim arabayla ama istanbul icinde cok cıkmıyorum 32 haftalık olduk karın büyüdükce rahat edilmiyor
ElifB08 Sedaaaa2 arabasız bi yere gitmem mümkün değil, valla deli gibi sürüyorum hemde günde 2 posta 🤣🤣
ebruzb Sedaaaa2 ben kullanıyorum emniyet kemerine dikkat ediyorum bi sıkmasın diye bide sırtıma yastık koyuyorum 😂 rahatıma düşkünüm bu ara 😂😂