Eylem_kaya07 Buseninannesi_21 ay evet ya az önce bir doğum hikayesi okudum karanfil yağı pede damlatıp kullanmış açılma olmasını sağlıyormuş 3 gün sonra doğurmuş ben birazdan aktara gidip ahududu yaprağı almayı ve karanfil yağı almayı düşünüyorum doğsun artık 😂
Buseninannesi_21 Eylem_kaya07 Ben onu sordum doktora ahududu yaprağı çayını bir faydası olmaz dedi bende bıraktım canım.
Gulcin2201 39+4 hala bir belirti yok. Pazartesi doktor bebek kanala girmediği için biraz suni sancı verip masaj yapacağım dedi. Eğer ki yine bebek kanala girmezse sezeryan olacağım. 40. Haftayı riskli görüyorum dedi bende riske atmak istemiyorum.
Gulcin2201 Senem_kirecci evet dün kızımı kucağıma aldım çok şükür. Pazartesi kontrole gittim açıklik 3 cm az sancı vardi bebek hala kanala yerlesmemisti eve geldim sancılarım sıklaştı hastaneye yatış verildi. Hastanede 2 saatte açıklik 10 cm oldu doğuma aldılar suyum patlatıldı. Bebek istenen düzeyde kafasi yerlesmedi ve sürekli yukarı çıktı. Direk sezeryana alındım. Sonuç pelvis çatı uyumsuzluğu
Senem_kirecci Gulcin2201 ya olsun canım sağ salim kavuşmuşsun ya çok sevindim rabbim dert keder vermesin kuzucuga