Mgokkilicc Deletedmom93428 Yaaa kurumuş boğazım calsinlar arkadan bize anca o gider şuan ahahhahah 🤣🤣🤣🤣 İstanbul Sultangazi sende geçen gaziosmanpasadaydin sanırım 🤭
Deletedmom93428 Mgokkilicc evet ama aslında dudulluda oturuyorum canım cenazemiz vardı eşimin tarafından o yüzdeen ordaydım🤣🤭
Mgokkilicc Deletedmom93428 Yakın olsaydık ara sıra da olsa görüşürdük 😐 sen gelin olarak mı geldin buraya
Almi4134 Kdk hahah valla imkansız bu saatten sonra fobi edindim😁😁 aman zaten benimki makat gelisli dönmüyor da zorunlu sezaryenn olurum herhalde
1prensannesi-34 Kızlar bende daha olmadım bu hafa içi olucam çatı muayenesini tedirginim açıkcası bende çatı muayenesinden sonra doğumu başlayan oldumu hiç aranızda ?
Kdk 1prensannesi-34 valla bende kuyruk sokumu kontrolü, akıntı mı amniyon sıvısı mı diye aletli kontrol ve çatı muayenesi hepsi peşpeşe yapıldı. Sadece o gün biraz ağrım oldu kahverengi akıntı bile gelmedi. Keşke hızlandırsa idi 😂
Deletedmom93428 Mgokkilicc evet canm olsun şehirler bir fazla uzak sayılmayız zaten gaziosmanpaşaya geliyorum sürekli eşimin halası orda kalıyoruz sürekli 🤭
Deletedmom93428 Mgokkilicc indir oraya gel orda özel tartışma açılıyor kimse görmüyor kullanıcı adım aynı benm 😁
birtanesi Mgokkilicc herkes bir değil cano o yüzden ona buna takılıp canını sıkma. Bende 2 doğum yaptım ama iksiide birbirinden farklıydı ne bebek aynı nede yaşayacakların. Ama benzer mi benzet olaylar 😊😊😊
birtanesi Kevser01 ben illk gebeliğimde çok ysşadım o yüzden 2. Hamileliğimde sancım başlayana kadar gitmedim🤭🤣🤣. Şimdi 3 e hamileyim yine öyle devam ediyorum🤣🤣
Mgokkilicc Deletedmom93428 Ay ben nasıl özel tartışma falan oluyor bilmiyorum ama benimde kullanıcı adım aynı mgokkilicc bul beni 😘😅