Milenka Dubletombikdoner ahaha 😂 Yok bacimmm keyfime yok diyecek modundayim 🙈 Ne gelen var ne giden 🙄 Can sıkıntısından patlamak üzereyim 🤪 Sen nasılsın 🤗
Dubletombikdoner Milenka Kesinlikle sabah kalktim dedim bi yürüyüş yapayım sonra koltuğa oturdum Ve hala kalkmadim 😁😂 Gece yine acildeydim ama yine gönderildim
Milenka Dubletombikdoner sen yine bir acil yolu falan görüp heyecana giriyorsun bizde oda yok 😂 Benim net suni sancıyla olacak. Belli oldu 😂
Milenka Dubletombikdoner pazarı pazartesiye bağlayan gece yatisim verilecek şöyle acilmam vs olsa da suni sancıyla da bebiş kanala girse dogursam 😂
minikoglumm Dubletombikdoner vajinanda ve makatinda keskin sancılı ağrılar varmıydı canım ben dün gece bu yüzden gittim gece 11 den beri gram uyumadım
Dubletombikdoner Milenka 😁😂🤣hahaha ay aman dur kendi sancıların gelir insallah ya 😊 hic cekmeyelim onlari kendi sancimizi ceksek yeridir 🤣 sadece karnim cok sertlesiyor sende oda mi yok bacim ya
Dubletombikdoner Milenka Oh mis gibi ama inşallah acilman olur ya valla bende karnına bakıyorum doğ diye 🤣
Milenka Dubletombikdoner benim dün gece çok sertleşti böyle baskı falanda hissettim galiba bu gece dogururum dedim ama sonra fosur fosur uyumuşum 😂şuanda hiç birsey yok
Milenka Dubletombikdoner ahh ahh inşallah doğarlar sağlıcakla 🥰 Ama bence doktor suni sancı baslamazsa bana benimki hiç gelmeyecek gibi bir modda 😂 Belki aynı anda dogururuz 😂
Dubletombikdoner Milenka ya ne kadar güzel olur ayni anda doğurmak ayni gunde 😁😂 Hahaha bende valla bi yattımmı sabah oluyor 🤣 oderece rahat yani 😁😂
Milenka Dubletombikdoner bana da dogurcak gibi durmuyorsn diyolar 😂 Hadi inşallah diyelim belki olurrr 🤗
Milenka Dubletombikdoner O kendini pazartesiye odakları 😂😂😂 Bana daha çok erkek kardeşim o şekilde bakıyor 😂 Bizden daha heyecanlı dayı olacagi için 😂 Dogurursun dogurursun Allah’ın izni ile 🤗🤗
Milenka Dubletombikdoner bir saate yola cikiyorum 😂 Çok uykuda tutmadı.Kalkip duş aldım türk kahvesi içiyorum 🙈😂 İnşallah güzel geçer suni sancı olayım 🥰sen napiyorsunnn bacimm
Dubletombikdoner Milenka Benimde sabaha kadar anlamlandiramadigim sancilarim vardi🤣 ama bilemedim Cabuk haber et sagkicakla doğu R😍