Senel6767 heyecanlibekleyiss bendede oluyordu ellamdülilah geçti şimdi günlük muz yiyorum ben faydasunı gördüm sende dene cnm çok gotüydü o günler vallahi 30 40 saniye sürüyor ama ölecekmişgibi his ettiriyor o ağrı birde gerilmeyin o zamanda giriypr
bahtnurr1 heyecanlibekleyiss magnezyum diasporal var toz doktorum direk ağzına dök daha etkili dedi tavsiye ederim , kramp girince gerneşiyorum geçiyor bide soda içebilirsin
Minik0 heyecanlibekleyiss hareket etmek zor oluyor canim bende boyle gorsen sanki nefesim kesiliyor ama ayaga kalkmayi deniyorum bi sekilde ayagimin ustune basarak vurduruyorum duzeliyor
cidolila heyecanlibekleyiss ben günde iki defa kullanıyorum 2 aydır magvital sabah akşam benim hissettiğim kasılma yada kramp olmadı ama ultrasyonda doktorum kasılman var deyip vermişti sende doktorundan ilacını degiştirmesini isteyebilirsin
heyecanlibekleyiss @Senel6767 muzu düzenli yiyordum bir ara tekrar başlayayım ona da en iyisi. Sağol canım
LivaveLeyla heyecanlibekleyiss canım magnezyumu gece yatmadan önce iç ve limonlu maden suyu iç bu şekil yaptığımdan beri daha az giriyor sanki kramp