Figeenn Haftaya bugün girdim bugün üç kere azar azar su geldi bi tedirgin oldum, erken değil mi acaba? Akşama kadar bekleyecem tekrar gelirse doktora gidiyim aranızda bu durumu yaşayan var mı?😣 38.
Mom9272 Figeenn bence hemen gidim bu tarz şeyler ihmale gelmez Allah korusun bebeğiniz susuz kalır az gelıyor diye beklemeyin
almilaumay12 Figeenn Çocuğunuz prematüre olmuyyor doğsa bile 37 ve sonrasi normal.Beklemek sakıncalı olabilir doktorunuza başvurun hemen.
ozlembilgin Prematüre değil ki bebeğiniz sadece biraz daha az kilolu doğabilir. Su geldiğinde beklemeden hastaneye gitmeniz gerekir.
alazzeyneperva Figeenn herkesin dediği gibi su geldiginde evde beklemek doğru deil gidip kontrol ettir bebegine bakilsin erken deil ama ciger gelişmemiş derse igne yaparlar önceden tedbir alırlar aniden doğum baslasa gec olabilir böyle ihtimaller için
Elifffi Figeenn hiç beklemeyin suyunuz bittiyse tehlikeli olabilir bende 37 haftalığım doktorum su filan gelirse 1 dk bekleme gel demişti
Figeenn Çok çok teşekkür ederim hepinize doktorumu aradım akşam gel hemen sezeryana alıcaz dedi, heyecan ve korku başladı
Melikeelanur Figeenn bnde 37+3 de suyum gelerek doğum yapmıştım ilkinde beklememek lazım tabi inşallah hayırlı doğumlar versin sağlıkla kucağına al
halaycibasi Haftanız erken değilki doğum haftasına girmişsiniz zaten korkmayın. Sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin Allah 🤲
kubratskya_ Figeenn ayyy kız neyi bekliyorsun bebek sussuz nasıl dayansın içeride hemen hastaneye git..
Minigimyolda Figeenn kesinlikle zaman kaybetmeden gidin ben farketmemisim suyum gelmiş şuan bebeğim enfeksiyondan yoğun bakımda yatıyor benim iki gün boyunca sızmış iyiki de şüphem artınca gtmisim yoksa belki de daha kötü sonuçlanacaktı
Figeenn Minigimyolda Rabbim bebeğinize sağlık versin inşallah sağlıkla kucağınıza alın.. bende aksatmadan hemen hastaneye gidiyim
minikoglumm Figeenn korkma canım su tamamen bitse bile plasenta iyiyse çocuk ondan yaşamaya devam ediyor. Ilk doğumsa en azda 5 saat Doğum yok en fazlada 12 saat. Yakınsa git bir muayne ol ona göre yatış verirler
Elif004 Figeenn çok mu geldi az mı geldi benden de şeffaf parlak yapışkanlı biraz akıntı geliyor anlamadım