Papatya0707 12 yaşında kızım var 4 senedir 2. Çocuğu istiyorduk olmadı. Doktora gittim kaç tane hem de hiç bir sorun yok olmam asi için dediler. Ne bitkiler otlar yumurtlama testleri denemediğim pozisyonlar dualar herşeyi yaptık. Subat ayın da bi gün çok hastalandım birden mutfakta bayılmışım ağzım kaymış kısmı felç geçirmişim. 3 gün hastanede kaldım. 15 gün ne olduğunu anlamaya çalıştılar. Tansiyon dediler beyin iltihabı dediler sinirsel dediler. Bi sürü ilaçlar verdiler. Ben ilaçlara başlayınca biraz düzelsin elhamdülillah. Neyse nisan ayı geldi. Eşim korona oldu . Ben de hastayım öksürük falan ama testim negatif çıkıyor. Evde karantinadayım. Bi türlü adet olmadım. Arkadaşa dedim ki bana test al 2 kere yaptım sonuç pozitif. Kafayı yedim 8 gün daha var karantinaya doktora gidemyiroum.o kadar ilaç almisim ki nasıl agliyordu bu bebek ben de durmaz diye. Rabbim en olmadık anda o kadar hastalığın üstüne oğlumu nasip etti şimdi 22 haftalık hamileyim. Güzel kardeşim üzme kendini diyemem ama her sıkıntıdan sonra ferahlık geliyor inan ki hiç olmadık an da ben dahil bütün çevrem şoka girdik. Demek ki rabbim nasip edince vakti zamanı olmuyor. Çok uzattım kusura bakma. Allah isteyen herkese versin ,