Papatya0707 sol yumurtalığımdan kist ameliyatı oldum oldukça büyüktü hemde yeni evliyken öyle zordu ki benim için .altı ay içinde gebe kalırsın dediler olmadı. Polikistik over sendromu çıktı. Tüplerim kapalıydı ,sol tarafımda doğuştan yamukluk olduğunu öğrendim yıkıldım. Herkes tarafından beş yıldız alan bi doktorda bir aşılama geçirdim negatif di ama o yıldızların yalan olduğunu öğrendim. Anlattığım sıkıntıları araştırma hastanesine gittiğimde öğrendim orası ya tüp açma yapalım yada aşılama yapalım ki negatif olursa ki (%5lik şansım var dı normalde%25 )tüp bebek tedavisi inden destek alabileyim diye .ilk aşılamamda ağladım her gün hiç kimse yanımda olmadı eşim hem param gidiyor gözüyle baktı canım çok yanıyordu.ikinci aşılamamda hep zaten olmayacak ,tüp bebek için olacağım diyerek gittim ve şu an o %5 lik ihtimal ile 22 haftalık gebeyim. Öğrendiğim günden beri her gece tanıdığım tanımadığım herkese dua ediyorum rabbim hakeden dileyen herkese nasip etsin .benim hiç umudum yoktu hiç hep tevekkül ettim çok ağladım ama isyan değildi hep insanlar yordu.hiç bir zaman vazgeçmeyin ne derse desinler.sağlıklı beslenin sadece birde ben Meryem ana otu çayı tükettim.yumurta rezervini çoğaltıyor 🥰 dualarımdasınız.Rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur😍🌸🕊