Kuzucccum Deletedmom9823 burda hiç yemeıdm orda da yemem ya 🤣🤣 çok bilmişler olmazsa efendı efendi takılırız jfjdjd
Deletedmom23234 Kuzucccum Yaaaa sen öyle sen a desen hücuuuum diye saldıranlar var sjsksjsjsjajja ben korkuyorum ordan 😁😁😁😁
Kuzucccum Hahahh12 hejeje tosun da iyimiş yerim ya ne tatlılar şapsikk hallerı yenı doğunca kuş ağızlılarrrr 🥰😬😬
melikeyakisiklii Sysesra o normal canım bebek artık büyüdüğü için hareketleri sert oluyor kızımda hiç birini yaşamadım ama oğlumda şuan hepsini yaşıyorum doğum sancısını hissetmemek zaten mümkün değil bende cuma günü sezeryana giricem rabbim yardımcımız olsun
melikeyakisiklii Deletedmom23234 bu kadar beline vurması normal değil git canım eğer buraya yazarsan sevinirim inşallah birşey yoktur kuzucuk biraz daha sabretsin ☺️
Deletedmom23234 Sedanurygtt Kaç haftalıksınnn 😘 benim 31. Haftadan beri erken doğum riski vardı çok şükür geçti doktor Magnezyum verdi mi sana
Deletedmom9823 Deletedmom23234 bi kaç saattir ortalarda yoktum İpek kirpik yaptırdm doğuma hazırlık😀😀😃😀 nst de sancım hiç çıkmadı
Deletedmom23234 hepoyleolurzaten Ayyyyy çok heyecanlıı o değilde bu yalancı sancılar böyleyse gerçekten sancılar nasıl kim bilir anam ağladı Shhshs😁😁
hepoyleolurzaten Deletedmom23234 Bende düşünüyorum 😒 Benim regl ağrılarım çok kötüydü bide hep yataklara düşürürdü hep kusardım ağrıdan 😒 Doğum sancısıda adet ağrısı gibi diyoollaaaa ne yapacuuk hiç bilmiyorum 😂
Deletedmom23234 hepoyleolurzaten Gel boşver halay çekelim sjsjsj😁😁 nasıl olsa öyle yada böyle gelcek bu bebikler 😁😁😁😁💃🏻💃🏻
melikeyakisiklii Deletedmom23234 ay işte benimde öyleydi rabbim yardımcın olsun canımm ben cuma günü acılarımdan kurtulcam allahın izniyle sende sağ salim kucağına alırsın inşallah
kubratskya_ Deletedmom23234 bnde de belden sancı giriyor sıcak suyun içinde oturuyorum hafifletiyo ağrımı
Zemheriiiiiiii Deletedmom23234 yalancı sancı olabilir eğer dinlenince geçiyorsa ama geçmiyorsa gerçekten sancı çekiyo olabilirsiniz bi doktorunuza danışın
Deletedmom23234 Zemheriiiiiiii Postu açtığımda kıvranıyordum uyudum geçti şuan çok iyiyim teşekkür ederim 🤍