Kuzucccum Esraali dün nst te girdim normal dedı haftalık nst takıp istedı sabah ılk kez sancıyı hıssetım sol kasıkta amanın naısl bır şey ooo 😲 şimdi ıyıyız ayakta kalamıyorum belıme vuruyor hemencık . Sende var mı kıpırtılarrr 😂
Kuzucccum Seda_nrr yaa sabah düşündüm doğursamda gıdemem burdan dıye o kadar ki alıştım buraya annelere 😂 mekan bizim fjjfjf
Deletedmom9823 Seda_nrr son kişi doğurana kadar geçmek yok toplu olarak geçelim tek kalmayalm 😀😀😀 Kuzucccum
Kuzucccum Deletedmom9823 erkek mi bebişin 😊 bnımkı kız erken gelır derler hep bılmem artık daraldı yerii 😂
Kuzucccum Esraali o nefesi hıc sorma ozellıkle üst tarafım nasıl baskı uyguluyorsa ayaklarıyla oturamıyorum bile 😣 ayy dıkkat et gece soğuyor artık ince bir şey ört
Esraali Kuzucccum evet aynen öyle yerleri daraldı artık baya serinledi hava burada size de gecmiş olsn
Sysesra melikeyakisiklii Benim tek karnımda sertleşme oluyo kaburgalarima giriyo sanki sert sert hamleler ama ağrı sızı sancı yok 38+2yim sizce bu sknti yaratirmi Çarşamba sezryan olcam
melikeyakisiklii Sysesra o normal canım bebek artık büyüdüğü için hareketleri sert oluyor kızımda hiç birini yaşamadım ama oğlumda şuan hepsini yaşıyorum doğum sancısını hissetmemek zaten mümkün değil bende cuma günü sezeryana giricem rabbim yardımcımız olsun
Kuzucccum Deletedmom9823 burda hiç yemeıdm orda da yemem ya 🤣🤣 çok bilmişler olmazsa efendı efendi takılırız jfjdjd