Gkc92 Zemheriiiiiiii serviks ağzında 13 cm miyomum var normal doğumu engelleyecek yerde. Üstüne bir de rahmimin alınma ihtimali var öyle arada kaldım hayırlısı diyorum artık
Minigim45 Zamanbukucu 38 de alıcam dedi pazartesi gittim suyu biraz azalmış bide plesentesi yaşalanmaya başlamış haftaya tekrar gel dedi kontrol hakkı var gün vericek ondan sonraki haftaya doguma gidicem
PurpleTail Zamanbukucu 34+ 3 üz bebiş biraz iri diyor doktorum sezaryen ihtimalimiz yüksek ama ben son ana kadar beklemeyi düşünüyorum kilo alımı durursa normal doğumu deneyebiliriz dedi bakalım 🙄
almilaumay12 Zamanbukucu 34+1 olduk bizde yarin kontrolüm var pozisyonu nasil dpgum tahmini nezaman hatta acilmam var gibi hissediyorum var mi yok mu birsuru soru ve merak ile giidicem 🤦♀️😍
fatmacos Elifgencc kız bu da 34 bakalım bu ne zaman gelicek ama kız erkek fark etmiyo görümcem kız 41 de doğurdu
Gkc92 Almi4134 serviks ağzında 13 cm miyomum var riskli bi doğum olcak histerektomi riski de var. Miyomdan kaynaklı sezaryene karar verdiler en başında hep dua ediyorum erken doğmasın diye