Zamanbukucu 35+1 iz biz bugün 🤗 haftaya kontrolümüz var. Sizlerin doğum şekli belli mi dr tarih verdimi ben çok heyecanlıyım tarih verecekmi bakalım bu kontrolümde 😊
Elifffi Zamanbukucu 37+4 üm hala belli değil haftaya çatı muayenesi olacağım bakalım ne diyecek doktor bende heycanlıyım çünkü sezeryandan daha çok korkuyorum😀
Alyaesmaa Zamanbukucu 34+6 yım normal doğum yapcam inşallah 11 Eylül doğum tarihi görünüyor uygulamaya göre🥰
Zamanbukucu Elifffi sezaryenden bende korkuyorum dikişler korkutuyor aslında 😬 çatın inşallah uygun çıkar normal doğurursun canım en hayırlısı doğum hangisiyse o olsun hepimiz için 🙏🏽
Elifffi fatmacos benim ilk bakalım minik kızımın canı ne zaman gelmek isteyecek hepimize hayırlı doğumlar inşallah☺️
Gkc92 eda_erdogan serviks ağzında 13 cm miyomum var normal doğumu engelleyecek şekilde ilk ultrasondan beri belli olmayacağı. Riskli bi ameliyat olcak doğumdan ziyade çok korkuyorum o yüzden doğurmaktan 😅
Zamanbukucu Minigim45 36 dan sonra her haftamı çağırıyorlar kontrole benim randevum da 36 haftada da merak ettim 😊
Zamanbukucu Gkc92 sağlıkla kolaylıkla atlatırsınız inşallah, sizin için zor gerçekten 2 stres birden hem doğum heyecanı hem miyom ameliyat stresi yaşıyorsunuz 😬
Minigim45 Zamanbukucu 38 de alıcam dedi pazartesi gittim suyu biraz azalmış bide plesentesi yaşalanmaya başlamış haftaya tekrar gel dedi kontrol hakkı var gün vericek ondan sonraki haftaya doguma gidicem
Gkc92 Zamanbukucu kesinlikle bir de rahmimin alınma ihtimali var onun stresi ayrı sakin kalmaya çalışıyorum ama ne diyim her şey olacağına varır
Sinem_469 Zamanbukucu bende 35+1 im doktor 20 sinde çağırdı sezeryan için gün vermeye bakalım 7 8 9 Eylül gibi olur heralde