Alparslaninannesii Morvy ben size şöyle söyleyim benim yaşım da geçmiyor evet daha yeni de evliyim biliyorum ama düşündükçe olsa güzel olur diyorum bir nedeni veya başka birşeyi yok
Morvy Alparslaninannesii işte bunu kendinize yapmayın diye söylüyorum bende olacağı varsada olmaz sonra hep takarsınız kafanıza herşeyi akışına bırakın olursa olur olmazsa olmaz diyin ama bunu inanarak yapın
Gulerdemr01 Alparslaninannesii Çok isteme olmaz bizde çok istedik. Sonra 2 ay unuttk öylesine dedik deneylm çok şükür 1 sene sonra 7 hafta hamileyim şuan Rabbim isteyen herkeze nasip etsin soğan kürü dene çok faydasını görürsün.
Alparslaninannesii Gulerdemr01 inanın herkes öyle söylüyor biliyorum takınca olmaz ama elimde değil ama yavaş yavaş sabredecem artık bilmiyorum
Cananyildiz Alparslaninannesii daha çoook yeni olur merak etme olmazsa burdan yardm istersin simdi burda o kadar değişik seyler varki etkilenrsin psikolojin etkilenir aklında hep bunlar olur olmadığı zamn bende şu varmdr bende bu varmdr vs vs hic girme ciddi söylüyorum 😂