Aminee32 QOH tabiki öyle sağlıcakla doğsunda Allahin izniyle pekde önemli değil tek sezeryan ben degilim ki artık insanlar korkudan kendi isteğiyle sezeryan oluyor :)
Deerryaaa Aminee32 bana doktorum sürekli döndüğü için bende sezaryen olmak istemedigimi söylediğim için, ikinci gebelikte bebeğin kilosuna göre makat olarak da doğum yaptırabilirim demişti Benim ikinci gebeliğim
Bebegimibeklerken1 Aminee32 Makat geliş başı yukarda bebeğinizin haftanız daha erken döner bnmde makat geliş 37 haftaligim Sezaryen olucam 38 de
Burcuyasa Aminee32 evwt oluyor ama somradan tekrar eski pozisyonunu alabilir benim 15 gün önce makat gelişti hatta başından beri şimdi dönmüş öide bulantısından anladım somrada doktırumda doğruladı daha doğuma kadar çooook dönücek 🎀🎀😁
Firdevss167 Aminee32 makat geliş bebek ters demek canım kafası yukarda 5 agustosta sezeryan doğum yaptım benim bebeğim son aya kadar dönmedi makat geliş ters doğdu gayet sağlıklı doğdu maşallah sorun olmuyor yani
Firdevss167 Aminee32 normal ben istemedim açıkçası ama makat gelişte genelde sezeryan oluyor bebek hala dönmez ise bide 4 kiloydu benim bebiş sizin bebek kaç kilo aceba
Mltm07 Aminee32 bebek dönmemiş demek bebek dönüyor başı aşağı geliyor sizinki dönmemiş baş yukarda popo aşağıda demek dönmezse sezeryan olursunuz ama her an dönebilirmiş