ruveyda98 Minnakkkk ayy 2.doğumum olcak bir kızım var oğlumu bekliyorum vana çok büyük moral oldu Rabbim herkese böyle doğumlar nasip etsin. Bebişin hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun ❣️
Minnakkkk ruveyda98 amin inş canım 😍 gercekten ikinci dogumlar kolay oluyormus bizzat anladım geldim dogurdum ve hastaneden taburcu oldum bile 😍 inancınızı hic kaybetmeyin rabbim veriyor kolaylığını
Merarr Minnakkkk hayırlı olsun🌈 kolaylaştırmak için hamilelik sürecinde yaptığınız bir şey var mıydı?
Minnakkkk Merarr cok saolun 🤲 bolca hareket hamileyim diye dusunmedim hep gezdım her işimi yaptım kısıtlamadım kendimi son gune kadar gün asırı temzilk yaptım hep kostum yani 😀
Susamtanem2 Minnakkkk maşallah ikinci doğum anladığım kadariyla ilki nasıl olmuştu kızınızı da görürsünüz mu doğuma o evde mi kaldı ? Kesi ve dikiş oldu mu acaba
Minnakkkk Susamtanem2 ilki de normal olmustu onda kendi sancım gidince uc saat kadar suni almıstım kızımı ananesi ile bıraktım biz babaneyle gittik ama kimseye ihtiyacım kalmadı dogum haneye girdim, cıkamadım 🙂
Kevser01 Minnakkkk Bende normal istiyorum ama cocuk kg lu olursa doguramam diye korkuyorum her gecen gun daha da kg aliyor 37+3 3200 kg su ben 40. Haftaya kadar doguramazsan 4 kg bulur diye dusunuyorum oglunuz kac kg dogdu dikisiniz oldu mu ??
Yasemnnnnn Kevser01 hiç kendinizi kasmayın bana da hep bebeğin iri 40. Haftada 4 kiloyu geçer dediler ama 39+4 te doğurdum 3530 doğdu bebeğim ben çok kastım son hafta doğru dürüst kilo alamadı bebeğim
Minnakkkk Kevser01 bu surecte insanlara karsı kulaklarınızı kapatın bence rabbim herseyin kolaylıdgını veriyor 3550 dogdu oglum dikişim de var biraz malasef korkmayın Bi sekilde cıkıyor onlar 🙂
H_myra1 Minnakkkk allah size bagışlasın maşallah çok güzel olmuş dogumunuz benim 2 dogumumda suni ile oldu hep merak ediyorum kendi sancım olurmu olursa nasıl olur diye benimde inşallah aralıkta dogumum umarım kendi sancımla dogum yaparım bu sefer 😅
Eyvan09 Minnakkkk masallah size ya😍gözün aydın ömürlü olsun bebiş 🤲Darısı biz bekleyenlerin başına 🤲🤲🤲♥️
Minnakkkk Tugbahsen amin inş 😍 aynen canım o da normaldi o da kolay Du ama bu kadar değil Bi 12 saat kadar cekmiltim sancı
kcnr Minnakkkk ay çok sevindim sizin adınıza benmde ilk hamileliğim ve doğumdan çok korkuyorum inşallah böyle kolay olur benmde normal doğurmayı çok isterdim . Hayırlısıyla inş. 🌸
Minnakkkk kcnr inş sizin de cok kolay olur rabbim veriyor kolaylığını gercekten sakın korkmayın o an sonra Bi bakmışsınız minişiniz kucagınjzda 😍
Nesrin17 Minnakkkk hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi inşaallah 🥰 yalancı sancılarınız oluyor muydu ? Oluyorsa her gün oluyor muydu acaba
Minnakkkk Nesrin17 amin inş darısı size 😍 yani sancımsı tarzı bişeyler oluyordu son gunler de ama oyle dayanılmayacak degil alttan alttan vuruyordu Bi de kasığa kramp giriyordu aniden o kadar
Birkuzucukbeklerken Minnakkkk Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin maşallah çok güzel Bi doğum olmuş herkese böyle güzel doğumlar nasip etsin Allah’ım 🤲
Selver90 Minnakkkk Maşallah sağlıkla büyüsün minik paşa.insallah bizlerede nasıp olur ilki baya zor du bunda korkmuyorum desem yalan olur
Minnakkkk Selver90 ikincisi gercekten daha kolay ve cabuk oluyormus onu anladım 🙂 ebe demişti ilce deki hastanede gidip sancına batırıp oyle gel diye ama ben gitmedim direk kendi doktoruma gittim gitmiş olsaydım hastanede dogururdum sanırım 😀