Merhaba anneler içim içime sığmıyor mis kokulum yanımda uyuyor beni ise uyku tutmuyor 😍😍 hergün burda post acıyordum bugun de tık yok belirti yok diye 40+6 olmustum artık doktorum cumartesi sabahı son kez Bi alttan muayene eder ona göre karar veririz demişti bende zaten umudu kesmiştim🙈 sabah kalktım normal temizliğimi yaptım tum işlerimi hallettim Camasır bulasık yemek hersey tamam her gun ki givi ayaktaydım eşim geldi yemek yedik aksam 9 da bulasık yıkıyorum arkdasım aradı iyi hissediyorsan gel bana diye tamam dedim gittim ustunu giyindim kızıma bagırıyırum odadan gel senin ustunu giyşnwlim diye ses yok hic gittim odaya uyuya kalmıs onu yerine aldım arkdsomı aradım gelmeyecgim ben eşimde dısarı cıktı 🙂 sabah beri ayaktayım ya hic biley hissetmiyorum Bi oturdum 12 dk da bir sancı geliyor Bi sonra ki 7 dk da bir olmaya basladı ve gittikce hızlandı tabi saat 10 a geliyor eşime dedim hemen gel dusa gireyim sancılarım hızlı sıklasıyır tabi o bir telas hemen geldi dusa giricem diyorum hayır diyor oyleydi bpyleydi dusa girdim hemen hazırlanıp yıla cıktık hastane 25 dk uzaklıkta geldik hemen dogum haneye aldılar tabi benim sancılar 3-4 dk. Ya bir dustu ebe muayene etti 6 cm acıklık ben şok 😀 yarım saatimiz var ekibi hazırla dedi ben neye ugradıgımj sasırdım hemen doktoru aradılar beni odaya bile hevşrmediler dogum hanede bekliyorum 8 cm dedi doktor hala gelmedi sancılarım arttı dayanamayacgm sanıyırum ama Allaha sıgınıyorum doktor geldi hemen suyumu patlattı 10 dk içinde oglum kucagımda 😀😍 saat 12 bu arada yani 3 saat hatta 2 bucuk saat içinde dogurdum cok sukur 😍 rabbim herkese kolay dogumlar nasip etsin normal dogumdan korkmayın rabbim veriyor gucunu oglum simdi karnını doyurdu mışıl mışıl uyuyor bense onu izlemeye doyamıyorum. 😍 Hakkınızı helal edin cok uzun oldu ama anlatsam daha Da bitmez cok guzel bir duygu az daha yolda doguracktm eşim gec kaldık gec kaldık diyebildi yolda 😀😀😀