Ayseonay Umudayolculuk36 bekleyeyim bende burada tavsiyeleri ilaç içtim muz yedim ne yaptıysam geçmedi benim de kaç haftalıksınız?
eminenura Umudayolculuk36 emilen bir ilaç var rahatlatıyor canım rennie olması lazım doktoruna sor ben ağzıma attığım an kesiyor naneli bir tadı var
sumeyraballl Umudayolculuk36 ılık süt iç canım hemen etki edicektir bnmde miğdem çok yanıyor soda da değil sdce süt geçiriyor
Umudayolculuk36 eminenura var ama her gün alıcam femek 9ay boyunca illaç kullanmak istemiyorum canım😔😔
Ayseonay sumeyraballl bir litreye yakın süt içtim herhalde geçmedi acaba kullandığım ilaçların da etkisi var mıdır?
Umudayolculuk36 sumeyraballl kuzum yoktu evde süt eşim yoğurt getirdi geçer gibi olduda olmadıfa dik yatıcam bu gece dünde öyle yatamadım 🙁😴
Ayseonay Umudayolculuk36 erken başlamışsın sen benim ara ara oluyordu ama 2 haftadır çok fena 37 haftalığım bende
zeynepemiromer Umudayolculuk36 kaç haftaliksin canım benimde bugün öyle ya eksime yaptı bide aşırı kötüyüm şuan bende ne yaptıysam geçmedi
eminenura Umudayolculuk36 benim sürekli olmuyor, yemekten sonra uzanmamaya çok yağlı ve baharatlı yememeye dikkat et kuzum
zeynepemiromer Umudayolculuk36 benimde 32 haftalık ve bugün aşırı var mide ağrısından da duramıyorum valla Allah yardımcımız olsun
Nazlihakanhatipoglu Umudayolculuk36 ben karbonatlı su içiyorum ve çok iyo geliyor. 1 bardak suya yarım çay kaşığı karbonat karıştırıp içiyorum hemen kesiyor.
Umudayolculuk36 Nazlihakanhatipoglu acaba zararı olur mu yavrumuza onu duydum ama sürekli olur mu bilmiyorum
sumeyraballl Umudayolculuk36 evde mutlaka bulundur eşim küçük sütlerden koliyle alıyor bi süt rahatlatıyor yoksa dayanılck gibi değil
Nazlihakanhatipoglu Umudayolculuk36 iyice araştırmak lazım mutlaka ama ben gebeliğin başından beri içtim bi sorun görünmüyor çok şükür. Zaten 1 kere içince 2 3gün rahat ediyorum. Ama çok gaz çıkartıyor haberin olsun 😇
ay-se Umudayolculuk36 dünden beri benim de çok kötü oldu ve kusarak işiyorum mide yanmasından 😔😔 ne yaptıysam geçmiyor