Nesrin17 Selam kızlar ben 36+1 haftalık hamileyim bu yalancı sancılar dediğimiz şey sizde de her gün oluyor mu? Belim çok ağrıyor Adet sancısı gibi her gün oluyor bu ağrılar sizde de böyle mi? Bilgisi olan var mı ?
Kvsraykt Nesrin17 dakika tutun mutlaka gelip gitmesi gerekiyor düzenli aralıklarla eğer çok çok rahatsız ediyorsa acilde bir baksınlar
Bebegimicin1 Nesrin17 kaç gündğr aynı ağrıları çekiyorum 32+4 üm akşam dayanamayıp acile geldim nts de sancı falan cıkmadı ama her ihrimale karsı 2 serum taktılar bitmesini bekliyorum
Aysemre1 Nesrin17 ben de 36+1 im benimde sancılarım oluyor ve karnım çok toplanıyor sert oluyor sürekli bende çok korkuyorum
Nesrin17 Deletedmom_35 yarım saattir belim ağrıyor afedersiniz ama lavabo ihtiyacım varmış gibi hissediyorum gidiyorum bir şey yok sizin de öyle oluyor mu
Deletedmom_35 Nesrin17 benimde öyle oluyor adet sancisi gibi bir sancım oluyor. Beş dakika sürüyor sonra duruyor ama böyle sık sık değil iki saatte bir oluyor
Buseninannesi_21 Nesrin17 Bana da geçen gün öyle oldu 12 saat çektim onu bir artiyor bir çoğaliyor anlamadim ne olduğunu geçti bir daha da olmadi.
Aynrr_122 Nesrin17 benim de bugün söylediğin şekilde oldu belime birden bıçak sokulmuş gibi sürekli tuvalet ihtiyacı adet olacak gibi ağrım var. Evin içinde yürüyorum biraz hafifliyor uzaninca artıyor nedense bu arada mide yanmamda var 36+4
Nesrin17 Kvsraykt dakika tutuyorum ama bayağı bi düzensiz bazen yarım saat sürüyor bazen bir dakikada gelip gidiyor
Mrv-dc Deletedmom_35 dinlendiğinizde geçen ağrılar varsa yalancı sancı olarak bilinen doğuma hazırlayan kasılmalarmış
Sultang Nesrin17 35.haftamda nst de sancım çıktı doktor hareketlerini kısıtla dedi bu sancılar doğum başlatır dedi şuan 36 ya girdim 37 haftaya kadar sabret dedi bakalım. Belim de ve kasıklarım da ağrı oluyor ve genital bölgeme içerden bir şey ittiriyor gibi oluyor
Sultang Nesrin17 kızımın kilosu 2500 dü 35.hafta da. belki kilosunu az bulmuştur diğer değerler 37 hafta ile uyumluysan kilosu 35 ile uyumluydu. Gerçi bende 45 kilo ile hamile kaldım 59um şuan çok büyük bir bebek beklememek lazım benden 🙈 sağlıklı olsun da