cahillesohbetikestim Güzel anneler kaç haftalıksınız? Gebelik nasıl geçiyor? Cinsiyetlerini öğrendiniz mi? Tahmini doğum tarihiniz nedir? 🐣🧸🤰👶🥳🥰
Busrabaksii cahillesohbetikestim Tahmini doğum tarihimiz subat 25- Mart 2 aralığında. Gebeliğim çok zorlu geçiyor malesef
Yamacin-Annesi cahillesohbetikestim biz 14+2 yiz çok sinirli geçiyor günlerim yakinda birinin bogazini sıkmasam iyidir😂😂 Şubat’ın ilk haftasi tahmini ama büyük ihtimal ocak sonu tahminim benim
Semanurozgan cahillesohbetikestim 15+3 um doğum ya Ocak sonu yada Şubat başı tahminim şu anlık gayet güzel gidiyor evladımında sağlığı duzelirse daha mutlu olucam
cahillesohbetikestim Busrabaksii en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah bizde 13+4 te öğrendik şuan 13+6 yız 🥳🧿
Busrabaksii cahillesohbetikestim ayy maşallah 🤩 24unde kontrolümüz var 12.haftaya denk geliyor ama gösterir mi belli olur mu bilemiyoruz 🤩
Reyyanmerve cahillesohbetikestim suan bende 13+6 dayım riskli gebelikler arasındayım ınsallah hayırlısı ıle kucağımıza alırız doktorum erkek gıbı duruyor demıstı 11+4 te
cahillesohbetikestim Busrabaksii benimde 12. Haftaya kadar baya zorladı hastanelik olduğum zamanlar oldu ama 12. Haftaya birlikte bulantolarım azaldı şimdi çok daha iyiyim çok şükür 🧿
Mrvkrnylmz Merhaba bende burdayım normal zamanda dogarsa mart ama ikiz gebelik oldugundan erken olacagını dusunuyorum yani hayırlısylq şubat annesi olacagım:)
cahillesohbetikestim Mrvkrnylmz sağlıklıca gelsinler inşallah🥰benimde ilk gebeliğim ikiz gebelik olarak başlamıştı kesenin birinde bebek oluşumunu tamamlayamadı iyi olan bebeğimizi de 9. Haftada kaybettik maalesef 😔
Mrvkrnylmz cahillesohbetikestim öylemi çok üzücü benimde tekinde sıkıntı var gibi gözüküyor suan 7. Haftanın icindetim 8 de gideceğim insallah ozamana belli olur allahıj iZniyle saglıksız bir bebek allah kimseye vermesin hiç üzülmemek lazım vardır bir hayır demeli🙏🏻
cahillesohbetikestim Busrabaksii inşallah gösterir bizim ufaklık çok hareketli olmasına rağmen yormadan bizi hemen gösterdi oğluşumuz 🥰🧿
cahillesohbetikestim Mrvkrnylmz öyle tabi çok haklısınız ama ilk gebelik olunca insan bir an düşünemiyor sağsalim kavuşun inşallah evlatlarınıza güzel haberlerinizi bekliyoruz 😊
Busrabaksii PrenslerveAnnesi Allah Allah bana böyle bilgi verdi doktorum ve son regl gunumle ultrasonda aynı çıkıyor üstelik
Mrvkrnylmz cahillesohbetikestim çok teşekkür ederim inşallah benimde malesef cok zorluklarla olan bebişler tedaviyle ama sonu umarım güsel olur sizdende güzel haberler alırız inşallah 🙏🏻 tüm gebelerimizden öyle💖
PrenslerveAnnesi cahillesohbetikestim bende diyorum belki 22.02.22 de doğar diger oğlum 30.03.13 de doğmuştu🤭😁
PrenslerveAnnesi cahillesohbetikestim Allahtan o yıl şubat 29 çekmiyor 😂4 yılda bi gelip bizi bulması büyük şans olurdu 🤭