Selamünaleyküm Güzel Anneler, benim mide bulantım çok fazla tuzlu şeyler tüketmemi söyledi doktor ama canım tuzlu şeyler istemiyor. Sizin önerebileceğiniz yiyecek, içecek var mı?

Ben salatalık yiyorum doktorum söyledi birazda tuz dokuyorum üstüne iyi geliyor gibi

Zehra_oztepe cok zor geçmesi maalesef siz yine de midenizi boş tutmamaya çalışın sürekli birşeyler atıştırın bastırsın bulantı fazla olmaz inşallah ama ben her yolu denedim fayda etmedi son çare acile gidip serum yiyordum onun üstüne bişeyler yiyordum hemen fazla olmuyordu bulantı 15+2 hâlâ devam ediyor

çubuk kraker, Haşlanmış patates, leblebi bunlar mide asitini aldıgından bastırıyor. Patatesin porsiyonuna dikkat ama kabızlıga neden olmasın

Bende öyleyim malesef en sevdigim seyleri bile yiyemiyorum bulantıdan ülker kırmızı paket cubuk en iyi cozum baslasıgı an birkac tane atoyorım agzıma sonrasında gibip birseyler yemeye caşısıyorum öyle toparlıyor eger yemezseniz bos mide daha kötü yapıyor

Zehra_oztepe ben de forumda gördüm salatalığa tuz döküp yiyorum 2 gündür mide yanmamı ve bulantımı azaltıyor. İnşallah ilaca gerek kalmadan atlatırız bu bulantı dönemini hepimiz

Zehra_oztepe banada yüzde yüz çözüm degil ama üstüne birseyler yiyebilmek lazım yada uyumak sürekli en güzeli baska türlü geçmiyor 🙈