Melih_funda Ask_hosmus evet şuan ki doktorum Fatma Kübra daha önce kürtajımı da o yapmıştı ilgisinden sürekli ulaşılabilir olmasından çok memnunum diğer hamileliğimde de ona gitmiştim o zamandan beri ona devam ettiğim için değişemiyorum 🥰
Melih_funda 230820k tabiki 6 eylülde öğreneceğim o zamana kadar siz öğrenirseniz bende sizden haber beklerim 🥰🥰
Hdveci Ayselik7c fiyat bilgisi öğrenince yazarmısınız demiştiniz sezeryan 3000 bin özel oda isterseniz onunda ücreti 350 tl
Ayselik7c Hdveci yaa çok teşekkür ederim unutmamssnz çok uygun geldi bana sağda solda okuduğum 10 binlerden 12 binlerden sonra bu fiyat gerçekten teşekkür ederim bilgilendirdigin için canım benim ❤️🤗
Melih_funda Hdveci doğumunuz yakın mı ? Hastane çantası için gereken listeyi onlar mı veriyo siz mi çantanızı hazırladınız ?
Hdveci Melih_funda evet yakın 1 hafta sonra liste veren olmadı 2. Doğumum olcak nasipse kendim hazırladım
Melih_funda Hdveci çok teşekkürler rabbim sağlıklı şekilde hayırlı doğum nasip etsin inşallah 🌸🤲🏻 Darısı bizlere olsun bende Fatma Kübra ile yapacağım inşallah doğumumu 20 gün sonra umarım sağlıkla alırız kucağımıza 🤲🏻🥰
Ayselik7c Nst muayene ücretine tabimi acaba yoksa ayriyetten bı ücret ödeniyor mu nstye girildiği zaman ?
Melih_funda Ayselik7c nst ye girdiniz mi ? Herhangi bir ücret ödediniz mi bugün aradım ücreti var denildi de şaşırdım
Hdveci Melih_funda ben ekstra bi ücret ödemedim hiç doktor muayenesine göre değişiyor mu bilemem tabiki