ilkbebekannesi Humeyrasmsk maalesef benimde öyle 70’ten 90’a falan çıktı.Sürekli sağmam gerekiyor yoksa göğüslerin kocaman olup şişiyorlar hep.
Deletedmom_33 Humeyrasmsk Ben 90 kullanıyorum. Doğuma ne olur Allah bilir valla şuan bile gözüme büyük geliyorlar daha 12. haftadayim 🙄
Mk34 miniksevdamm tabiki.Normal sütyenler çok sıkıyor.Ben 27 haftalığım bi kaç aydır kullanıyorum aşırı rahatladm
Deletedmom23234 Humeyrasmsk Ya emzirdikten sonra küçülüyor korkma😁 Sadece bekarlığa göre bir tık büyük oluyor o kadar
Humeyrasmsk Mucizemm0101 Benim 4. Haftadan başladı aşırı ağrı cektim şuana kadar hala bazen dokunamiyorum
Humeyrasmsk kayra_06 Valla herkesin büyüyo mu bilmiyorum da benim ki çok büyüdü ya sanki herkes bana bakiyomus gibi hissediyorum aşırı rahatsız edici
Humeyrasmsk Mucizemm0101 Kız Allah seni bırak büyümesin sicakla yeminle tasimak bi dert surekli ter dokuyorum goguslerimden bide catlaklar da oluştu agrilarindan hic bahsetmiyorum
Mucizemm0101 Humeyrasmsk sütüm olurda inşallah olmıcak sanıyorum böyle küçük olduğundan. Gerisi önemli değil ☺️
emiras59 Emzirirken daha mı büyük oluyor ya ben 80 den 85 e çıktım emzirme sütyeni 85 aldım inşallah küçük gelmez bir tane öyle aldım 80B aşırı küçük duruyor evde @Deletedmom23234
Parsss Humeyrasmsk benım gobegım buyumedi göğüsler kadar hıc bır sütyen olmuyor emzırme sütyenımı alayım dırek bılmedım
emiras59 Deletedmom23234 iptal ettim şimdi görerek alayım dün e bebekten dedim 80 kalmış hep 90 bile yoktu mecbur internetten sipariş vericem ama böyle de insan anlamıyor ki ya
kayra_06 emiras59 100 beden varmış en büyüğü o sanırım o bile gözüme küçük geldi çamaşırlar da iade ve değişim yok dedi kaldı öylece doğumdan sonra kullanıp göreceğiz bakalım tam gelecek mi