Humeyrasmsk Kızlar doğumdan sonra aşırı büyüyen göğüsler bebiş emdikçe küçülüyor mu? Benimkiler 70 den 100 bedene çıktı hiçte sevmem büyük göğüsleri. Hiç bir şeye sığmıyorlar aşırı sinir bozucu. Küçülmezse küçültme ameliyatı bile yaptirabilirim😭😭😭😭
Mucizemm0101 Humeyrasmsk ne zaman büyüyor bende büyüsün istiyorum 24 haftalık hamileyim henüz 70di hâlâ 70 beden 😄
Aysegull61erva Humeyrasmsk Doğumdan sonra küçülüyo bebek emdikçe ama benim düştüğüm hataya düşüp sütyen takmamazlık yapma sarkıyo bu seferde
Humeyrasmsk Sancarefeem Ah Allah’ım bizim ailedeki bütün kadınlar da inek gibi süt oluyo demek ki 2 sene de daha büyük göğüsle gezcez 😁😁😁😁
Sancarefeem Humeyrasmsk hahahah 😂😂😂😂😂 kız Allah seni bırak yeter ki sütün bol olsun inşallah herşey düzelir spor güzel beslen herşey daha da güzel olur bi düzene otursun herşey
Humeyrasmsk Mucizemm0101 Benim 4. Haftadan başladı aşırı ağrı cektim şuana kadar hala bazen dokunamiyorum
Humeyrasmsk Mucizemm0101 Kız Allah seni bırak büyümesin sicakla yeminle tasimak bi dert surekli ter dokuyorum goguslerimden bide catlaklar da oluştu agrilarindan hic bahsetmiyorum
DemetF Aysegull61erva ben sutyen normalde de kullanmam kisin hic kullanmam sarkik deil herkes bir olmuyor bence
kayra_06 Humeyrasmsk Cidden büyüyor mu zaten normalde 90-95 beden çocuk doğduktan sonra kendimi düşünemiyorum şuan 🙈😏
Humeyrasmsk kayra_06 Valla herkesin büyüyo mu bilmiyorum da benim ki çok büyüdü ya sanki herkes bana bakiyomus gibi hissediyorum aşırı rahatsız edici
Mery16 Benim de cok kücük hatta utanıyorum sütüm olmazsa diye kücük oldugundan oturu hic yok gibi 🙈🤧 35 olduk hala degişim yok 😩
utopikegitimci Humeyrasmsk Benimde 15. Haftadayım 75ten 85 bedene çıktı. Göbek ayrı şişti göğüsler ayrı bilmesem 5 aylık sanacağım kendimi
DemetF miniksevdamm ben sutyen hic takamiyorum 75 b kullanirdim sutyen yerine meme ucu takardim sarkmadi benim teyzeminde 5 cocugu var onunda hic sarkmadi kisiye gore bence
Irm_brk12 miniksevdamm valla bilmiyorum ki yarım atlet varya ici sungerli oluyor onlari takıyorum sutyen hem dar oluyor artik almadım da rahatsiz ediyor hamileyken sutyen takilir mi ki hani sut kanallarini falan tikarmi acaba
Mk34 miniksevdamm tabiki.Normal sütyenler çok sıkıyor.Ben 27 haftalığım bi kaç aydır kullanıyorum aşırı rahatladm