MerveNur- Smy1 peki muayene ücreti ne kadar bir de detaylı ultrason orda ne kadara yapıyorlar bilginiz var mı
Smy1 MerveNur- MerveNur- ben indirimli muayene oluyorum 110 TL ödüyorum indirimsiz ücreti bilmiyorum. Detaylı usg 600 TL 🥲
MerveNur- Smy1 memur indirimi mi acaba 😊 baya pahalıymış ya siz yaptırdınız mı değer mi acaba vermeye devlet yapıyorsa ona gitsek 🙄
Smy1 MerveNur- evet canım memur indirimi. Ben bebeğimi daha net görmek ve sağlıklı olup olmadığını öğrenmek için yaptırdım. Tarama testlerini de yaptırmamıştım onların yerine nifty test yaptırmıştım ama bebeğimi merak ettiğim için detaylı usg ye de girdim🥲 devlet hastanesi yapmıyor detaylı usg
Smy1 MerveNur- yani gerekli olup olmaması size kalmış bir şey. Doğumdan sonra Allah korusun çocuğunda farklı bir şeyle karşılaşmak sizi üzmeyecekse yaptırmana gerek yok. Fakat ben her şeyi öğrenmek istiyorum ona göre önlem alırım sağlık problemi varsa çözmeye çalışırım diyorsan yaptırmalısın bence
MerveNur- Smy1 yok detaylı yaptırırım muhakkak zaten devlet yapıyorsa özelde yapmak gerekli mi diye dedim 😊 teşekkürler
Curlymoon Kadin dogumu vs bilmiyorum ama baska sikayetle gelenleri acil ameliyat diye yatirmaya calisiyorlar bir ogrencimin babasi da orada vefat etti damar mi ne kesmisler yanlislikla. Kadin dogum icin bir sey soyleyemem ama cevremde oradan zarar goren cok