Esmasnc59 @Esmabozkurt bende ondan çok memnunum ama izne ayrıldı ordan optimede gidicek özele artık devlette değil artık malesef
MerveNur- Esmabozkurt evet çok duydum egemen beyi ama kadın doktor olsa daha rahat olur diye düşündüm optimed de Nida hanım varmış şu an onu düşünüyorum irmet olursa ilke hanımı çok duydum bakalım inşallah başka tavsiyeler de gelirse karar vereceğim😊
Smy1 MerveNur- optimedin en iyi doktoru Seda hanım. Gittiğinizde zaten anlarsınız diğer doktorların 3-5 hastası var özellikle nida hanımın çok az hastası var. Seda’ya randevu bulmak bile zor. Ben Seda’ya gidiyorum gün içinde çok yoğun ama çok iyi alanında çok memnunum
durunun_annesi60 MerveNur- devlette randevu bulamadığım için irmet te levent duman a gidiyorum gayet ilgili bir doktor ama devlette doğum yapmak istiyorum son 3 haftam kaldı düşünüyorum devlette dogurturlarmi beni diye😒😔
MerveNur- Smy1 eşim iş arkadaşına sordu eşi Nida hanıma gitmiş doğum yapmış memnunlarmış ondan onu düşündüm seda hanımda çok bekliyoruz vs demişler burda herkes ama çok iyi diyorsanız yine bir düşüneyim onu da 😊
Smy1 MerveNur- hastası ve memnuniyeti çok olduğu için biraz bekliyorsunuz ama iyi şeyler de kolay olmuyor 🙃
MerveNur- Smy1 peki muayene ücreti ne kadar bir de detaylı ultrason orda ne kadara yapıyorlar bilginiz var mı
Smy1 MerveNur- MerveNur- ben indirimli muayene oluyorum 110 TL ödüyorum indirimsiz ücreti bilmiyorum. Detaylı usg 600 TL 🥲
MerveNur- Smy1 memur indirimi mi acaba 😊 baya pahalıymış ya siz yaptırdınız mı değer mi acaba vermeye devlet yapıyorsa ona gitsek 🙄
Smy1 MerveNur- evet canım memur indirimi. Ben bebeğimi daha net görmek ve sağlıklı olup olmadığını öğrenmek için yaptırdım. Tarama testlerini de yaptırmamıştım onların yerine nifty test yaptırmıştım ama bebeğimi merak ettiğim için detaylı usg ye de girdim🥲 devlet hastanesi yapmıyor detaylı usg
Smy1 MerveNur- yani gerekli olup olmaması size kalmış bir şey. Doğumdan sonra Allah korusun çocuğunda farklı bir şeyle karşılaşmak sizi üzmeyecekse yaptırmana gerek yok. Fakat ben her şeyi öğrenmek istiyorum ona göre önlem alırım sağlık problemi varsa çözmeye çalışırım diyorsan yaptırmalısın bence
MerveNur- Smy1 yok detaylı yaptırırım muhakkak zaten devlet yapıyorsa özelde yapmak gerekli mi diye dedim 😊 teşekkürler
Curlymoon Kadin dogumu vs bilmiyorum ama baska sikayetle gelenleri acil ameliyat diye yatirmaya calisiyorlar bir ogrencimin babasi da orada vefat etti damar mi ne kesmisler yanlislikla. Kadin dogum icin bir sey soyleyemem ama cevremde oradan zarar goren cok