Demetyvss Kızlar ya 28 haftalığım daha denize girmedim hic nedense hep bir tedirdiginim girme konusunda. Girmek de istiyorum.Aslında girmenin bir sakıncası olmadığını söylüyorlar. Girenler kimler var ? 😊
Duamm Demetyvss Ben de girdim ama suda çok durma bel agrısı yapıyo kendimizi yüzmek için kastıgımızdan🤗
Ceyduygu Demetyvss Ben gittim esim girdi ama ben giremedim tedirgin oldum. Doktorum denize girebilirsin havuza girme dedi
Glitter Demetyvss girdim ve bol bol yuzdum. Insani cok dinlendiriyor ve rahatlatiyor. Zaten yuzme hamileler icin en cok onerilen spor
Glitter Duamm kafaniz havada yuzuyorsaniz hem bel hem boyun agriniz olur. Ben bol bol yuzuyorum ve suda da uzun vakit geciriyorum hic agri olmadi. Kafam suyun icinde yuzuyorum tabi, vucut dumduz durunca agri olmaz
Duamm Glitter yüzme bilmiyorum cnm bir elimi şişme yataktan tutundum diyeriyle eşimin omuzundan destek aldm yinede belim agrdı😂😂
Glitter Duamm evet o zaman bel agrinin sebebi aciklanmis oldu. Kisa araliklarla az az oyle durabilirsin sonra suda yurume hareketi yapabilirsin
Aybukealtintas Demetyvss Benimde 22. Hafta bugun bitiyor inşallah, 1 haftadır tatildeyim hergün girdim denizr yaklasık bi 4.5 saat kadar cok ferahlatıyor 🤗👶
tco Demetyvss ben 28. Haftamda girmistim deniz seni resmen kaldiriyor hafifliyorsun asiri rahatlamistim😌
bubusqo Demetyvss ben de girdim. Hatta bugun tatilden donuyorum. Icını rahat tut doktorun gir dedikten sonra bişey olmuyor inş:)