lunam Ben 8haftalık oldum, bende de aynı durum. Akşam 9da uykum geliyor uyuyorum. Normalde gece yarısına kadar uyumayıp sabah erken kalkan biriydim. İş için mecbur erken kalkıyorum, orda da başımı masaya koyup uyuyasım geliyor 🙈
Miramerve lunam Bende şimdi işe başlayınca ne yapacağım onu düşünüyorum en çok inşallah biraz düzelirim.
ada94 Miramerve normal 😀 Allah yardımcınız olsun ilk zamanlar çok zor 😣 ama kişiden kişiye değişiyor 🙂
Miramerve PrenslerveAnnesi benim de D vitaminim düşük ondan mı kadar halsizlik ben çok güçsüzüm hiç bir şey yapamıyorum hasta gibiyim evin içinde 😢
PrenslerveAnnesi Miramerve aynen bende hasta gibiydim yeni yeni biraz toparlanıyorum ama bazı gnler aynı sürekli yatıyorum kolumu kaldırmaya halim olmuyor toparlarız inşallah
mehmel54 Miramerve bende gece gündüz uyurdum yemeği eşim işten gelince beraber hazırlardık mutfağı beraber toplardık hamileliğe alıştıkça düzeliyor gayet normal bol bol dinlenin 😊
mehmel54 Miramerve bakma bende edemiyordum sadece uzaktan öyle yap böyle yap bakma beraber yapıyoruz dediğime 😂😂
yamacinannesii Miramerve herkeste bir olmuyor maalesef ya benim de çok sancılıydı ağrılarım halsizliklerim çok zordu
Sevilss Miramerve aynen bende öyleydim baygınlık geçiriyordum vitamin ilaçlarından sonra kendime geldim mutlaka multivitamin ve demir ilacı kullan başka türlü olmuyor 28 hafta oldum 1 gün içmeyi unutsam ertesi gün aynı oluyorum
Miramerve Sevilss doktorum vitamin verdi ama 12.haftaya kadar haftada üç gün kullan dedi sonrasında her gün alacakmışım. Vitaminlerde ağız tadımı kaçırıyor sanki. Gripken insanın ağzının tadı gider ya aynen öyle oluyor.