Miramerve Normal mi bu kadarı acaba sizlerde de oluyor mu ? Aşırı halsizim hiçbir şey yapamıyorum hamile değilde hasta gibiyim😢
Hosgeldinbebek Miramerve ben de öyleydim, sürekli uyuma isteği sabah akşam uyudum💃 11 hafta oldu yeni yeni kendime geliyorum
mor_menekse1 Miramerve ay bnde öyleyım ya yerlerde uzanma isteği uyku aşırı yorgun 😴 helle bu haftada bel ağrısı da var arada sıcak ayrı yerden eşim hep neyin var diyo 😂 iyiydim gecen hafta bu hafta pert
cokbilmis Miramerve ben de o kadar halsizdim ki yemek yemek için kaşık bile tutamıyordum. Oturarak çalıştığım bir işim olduğu halde istifa ettim. 5.haftadan 13-14′e kadar yoğun sürdü. 15′te hafiflemeye başladı inşallah tekrarlamaz (15+3) merak etmeyin birkaç haftaya geçecek sizin de
Benferus Miramerve aynen bende o şekildeyim gün boyu yataktayım. Mide bulantısıda bi yandan bastırmaya başladı 🤦🏻♀️
Miramerve Hosgeldinbebek 11.haftayı bekleyeyim o zaman o kadar yorgunum ki bir de mide bulantıları 😢kendimi hasta gibi hissediyorum.
Miramerve mor_menekse1 İnşallah ilk üç ayı atlatınca geçer. Bende bütün gün herkese somurtarak bakıyorum ama elimde değil 😂
Miramerve cokbilmis Aynen yemek bile yemeye gücüm yok resmen. Sabah bir uyanıyorum sanki tüm gece taş taşımışım gibi. İlk üç ay bitmeli sanırım.
Miramerve mor_menekse1 aminnn yeterki sağ Salim kucağıma alayım yavrumu başka bir şey istemiyorum. Bu halsizliklerin kötü bir sebebi felan olur diye korktum herkeste varmış normal demekki. Bende aşırı var sanki ama ilk üç ay bir geçsin inşallah 🤲
Miramerve Benferus geceleri bile uyanıyorum midem bulanıyor uyumaya çalışıyorum geri. İnşallah sağ Salim kucağımıza alırız bu çektiklerimizi unutuveririz.
Hosgeldinbebek Miramerve gayet normal, yemek yapmayı bile düşünemiyorum eve gelip direkt uyuyordum saatlerce hep halsizlik yorgunluk 😏 az önce aylar sonra ilk defa yemek yaptım 😁 geçecek inşallah
mor_menekse1 Miramerve inşAllah canım hepimizin tek dileği o Rabbim hayırlısını nasip etsın 🤲 gelir gecer Allah büyük hepimizde var normal ilk üç ay korkma :)
Miramerve Hosgeldinbebek Sanırım bende uzunca bir süre yemek yapamayacağım Allahtan eşim biliyor da aç kalmıyoruz 😊
Diamond Tiroidla alakalı olabilir mi acaba? Benim tiroidim yüksek çıkmıştı ve ilaç kullanmaya başladığında geçmişti rahatsizliklarım. Bende de halsızlık, yorgunluk, sabah uyandığımda sersem gibi hissediyordum.
Liyuzamom Miramerve normal tabiki benim ara ara hala devam ediyor 😅 vücut alışmaya çalışıyor içinde oluşan bebişee
Sumeyye27 Bende 6+6 yım bel agrısı kasık ağrısı yoğun ve aşırı mide bulantılarım var çok zor geçiyor şuan günlerim 😭
Miramerve PrenslerveAnnesi benim de D vitaminim düşük ondan mı kadar halsizlik ben çok güçsüzüm hiç bir şey yapamıyorum hasta gibiyim evin içinde 😢