Puding cahillesohbetikestim maşallah Allah bağışlasın kızı tattım da erkeği bilmiyorum bu sefer ne olacak bakalım bende bekliyorum heyecanla 😍🥰🧿
MinikMucizem23 Puding 17 ye kadar göstermedi bizimki 17 de tahmin edildi 20 de ayrıntılı da netleşti 🤷🏻♀️
MinikMucizem23 Puding Erkek miş canım erkeğe kıza gelmiyor herkes çekiniyor göstermiyor kesin kız dedi yanılttı herkesi 🤷🏻♀️
Kbra_em Puding 12de % 70 80 kız dedi doktorumuz 16 da yine kız dedi ama 20 de kesin erkek dedi. Şuan 35+2 haftalığız oğluşumla💙
Puding Kbra_em bir trollcü bebiş daha :) maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🧿💙🥰
Hilallkavruk Kbra_em bize de 13 ve 14 haftalarındaki kontrolde kesin kız dedi ama böyle sonradan değişenleri duydukça acaba miniğim kesin kız mı diye düşündürüyor ☺️
Puding Yoncayoncaaa inşallah bende erken öğrenirim sizin doktorun ultrason cihazı iyi demek ki 😂 bizim ki 17 olmadan sorunca kızıyor 🤣
1999luanne Puding 15haftaligim hala öğrenemedim devlete gittiğim için makinenin kalitesine güvenemiyorum üç hafta sonra dedi meraktan catliycm🙂
Puding 1999luanne tıp merkezi varsa yakında oraya git fiyatları da uygun en azından öğrenmiş olursun canım hem cihazları devletten kat kat iyidir 🤗