MinikMucizem23 Puding 17 ye kadar göstermedi bizimki 17 de tahmin edildi 20 de ayrıntılı da netleşti 🤷🏻♀️
Kbra_em Puding 12de % 70 80 kız dedi doktorumuz 16 da yine kız dedi ama 20 de kesin erkek dedi. Şuan 35+2 haftalığız oğluşumla💙
Gamzenur35 gamzosgamzos Bana 13+4 ultrasona göre 13+6 da kıza benziyor dedi ama emin de konuşmadı çünkü ben gördüm bacakları makasti ama anlayabiliyorlar sizin neydi de %100 verdi 🥰
Mihrimah25 gamzosgamzos ay inanma bacım bekle biraz bana da 12 de kız dedi yüzde yüz 16. Haftada erkek çıktı 😅😅🤷♀️
gamzosgamzos Puding kız canım hatta esim yani kesin kız diyorsunuz ona gore alisverise baslayacagiz demisti yanilirsam getirin fisleri ben odeyecegim demisti doktorumuz 😂🙈
Serap_kartal5 Puding BerayAzra doktorum 12 haftada erkek dedi pipi gözüktü dedi ama yumurtalıkları gözükmedi yanlış olabilir mi
Puding gamzosgamzos ahahah kesin o zaman 😂 maşallah ne güzel ya kız çocuğu başkadır Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🥰🧿💖
gamzosgamzos Puding çok şükür doğdu 20 aylık oldu bile teyzesi simdi kardesini bekliyoruz 😍 Rabbim seninde gonlune gore versin saglikla kavus yavruna inşaAllah 😍
Puding efelettin maşallah bu sene kız senesi sanırım herkesin kız 💞🧿 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Puding Gizemkcer ben diğer hamileliliğimde kızımda 17. Haftada zar zır öğrenmiştim şimdi de aynı heyecan 😅
BerayAzra Kızımda 12. Haftada söylemişti doktorum. Şimdi 13 haftalığım yine tahminde bulundu ama bakalım😀
Sibel93 Puding evet erkekler cinsiyeti hemen belli ediyormuş doktorum bana öyle demişti 13 de öğrendim şmdi 29 haftalığız oğluşumla 😇😁
Gonul_enes Puding yok yaa ben 3.me hamileyim erkek olucak 16+4 de ogrendim 2.numaramda erkek onu da o vakit ogrendim, 1numaram kiz onu da o haftalarda ogrendim😀
Hatice2_ Puding alakası yok ben 18 haftalıkken öğrendim oglumu şuan 34 .4 günlük kızlarım ikiside 13 haftalik kız dendi