Scgn123 ikikuzuannesi_18-21_ 38. Hafta dogum için ideal. Benimde o kadar olsaydı çok endiselenmezdim ama daha 36 bitmedi o yüzden ilk duyduğumda biraz korktum😔 simdi tahlil sonuçlarım normal çıkınca biraz rahatladım umarım bi sıkıntı yaşamadan zamanında gelir bebisim 😇
Scgn123 Selin16 anladım.. inşallah sizinde bi sıkıntı çıkmaz da vaktinde sağlıkla kucağımıza aliriz bebislerimizi
elisss_61 Scgn123 tansiyonunuz hep normal aralıklarda neden öyle bir ihtimal konuşuldu ki idrarda protein çıkışınız mı var bu tansiyonla dediğiniz tablo olmaz Çünkü korkmayın 🤔
Scgn123 elisss_61 tahlillerimde normal çıkmış aslında. Ama tansiyonum yükselme eğiliminde 140 a bile çıktı
mineirem Scgn123 ultrason kilosuyla aynı doğmuyorlar içinizi ferah tutun ben kendim 2 kg doğmuşum , ki kilosu düşük değil sağ-salim gelir Allahın izniyle😊
gozdekrks Scgn123 kilosuna.gore 38 haftalik doğup prematüre olan var canım arkadasimin oğlu. Bol bol ceviz kasar yemeğe çalış kilo alsın.
Scgn123 gozdekrks zaten kilodan ziyade önemli olan emme refleksi ve solunumuymus. Her şeyin hayırlısı bakalım