fasulyeninyolculugu Merhaba hanımlarr. 26+2 günlüğüz. Bugün sabahtan beri bebeğim hiç hareket etmedi. Normalde günde binlerce tekme atardı bugün öylece bekledim hiç ses seda yok. Çikolata yedim su içtim müzik dinlettim. Sadece bir kez hıçkırığını hissettim o kadar. Başına böyle bişey gelen oldu mu? Evham yapmayım diyorum ama acemi olunca insan ister istemez yapıyor. Doktorumla görüştüm yarın gel bakalım hıçkırık hissettiysen sorun yoktur diye düşünüyorum dedi ama yine de içim rahat etmiyor.😔
Elfdrnncm fasulyeninyolculugu sade soda ic canim bebegi hareketlendiriyor. Ben icince yerinde durmuyor benimki.
Pinkmom fasulyeninyolculugu O haftalarda öyle olması çok çok normal hiç endişe edip strese girip bebeğinide germe😊 27,28. Haftadan sonra bebeğin hareketleri önemli. Doktorum 2,3 saatte bir oynasa yeter dior.Ama mümkün olduğunca no panik😇
AyseFahriYalcn fasulyeninyolculugu bebekler bizim gibi canım bazen yorgun oluyorlar hergun aynı enerjide olmayabilir bebeğim daha küçük zaten stres yapma iki saat yat dinlen rahatlasin takip et
Meliss Bende 29 haftalık hamileyim iki gündür aynı sorun bende de var Araf’a kımıldamadınız hissediyorum o kadar normalde cok hareketliydi
fasulyeninyolculugu Meliss benim de normalde çok hareketli bi bebek olunca şimdi korkuttu beni alıştım çünkü sabah tekmeleriyle uyandırmasına. Afedersin tuvaletteyken bile tekmeleriyle rahat bırakmamasına. 🤦🏻♀️
fasulyeninyolculugu Deniz2961 hayır sadece oturduğum yerden ütü yaptım o kadar ekstra yormadım kendimi sürekli aklım ondaydı çünkü😢
bejanne00 İcin rahat etmemesi cok cok normal canim ama bu haftalar da inatları tutuyor heralde 😂 bendede öyle olmustu 26. Hafta cok hareket etmedi ama ardından düzeldi ben hıçkırıklarını bile hissetmemiştim
fasulyeninyolculugu bejanne00 ay çok zormuş anne olmak daha şimdiden. İnat da nirvana yaptı sanırım en sevdiği şeyleri yaptım bugün yine de tık yok🤦🏻♀️
Meliss fasulyeninyolculugu aynen canım benimde öyle Hic durmayan bir bebekti müzik reklam sesinde hele coşardı neler neler yapmadım ama yok doktorla görüştüm kımıldamalar varsa sorun yok dedi ama ikna olamıyorum 🙈
Dlrsdzynpzll fasulyeninyolculugu elini karnina koy salavat getir canim bilinc altina yerlestirdin ondan 28 29 haftaya kadar.bebek.hareketleri tutarsiz olablir demisti doktr
bejanne00 fasulyeninyolculugu Ahh ahh 😌 ne güzel siddet dimi bebekten gelen tekme 😌 ama merak etme o haftalar tutarsızmış bebek hareketleri sürekli dua et gerisini Allah’a bırak
fasulyeninyolculugu Elfdrnncm ay hemen deniyorum normalde de hergün içerim de hiç dikkat etmemiştim hareket durumuna bu zamana kadar😕
SunaHakanKaraman Korkmakta haklısın tabi ama elinden geldiğinde sakin olmaya calıs ve kötü düşünme. Artık her hafta tepkileri değişiyor. Uyku halleri, tutarsız davranıslar sergiliyırlar. Tabi tereddüt ediyoruz ama allahın izniyle bişey yoktur 🙏
fasulyeninyolculugu SunaHakanKaraman evet hamileliğin her evresi her haftası ayrı bir olaymış gerçekten. 😦 Rabbim hepimizin bebeklerini yavrularını korusun da sağ Salim kavuşmamızı nasip etsin🙏
fasulyeninyolculugu Elfdrnncm denedim ama taş gibi kesildi sıpa bi yerde topladı herhalde kendini ama hala hareket yok😕
fasulyeninyolculugu Pinkmom sabahtan beri kendimi sakin tutmaya çalıştım sabır sabır diye diye ama içim içimi de kemirmiş bi yandan 😦
fasulyeninyolculugu AyseFahriYalcn inşallah ya sabahtan beri bekliyorum duş filan da aldım ama taş gibi oturdu şu an aşağı tarafa hem beni kasıyo hem kendini😕
Suhus000 fasulyeninyolculugu cnm çikolatayla doğal maden suyu iç bende de aynısı oldu ben içtim bi saat sürmedi hareketlendi ondan önce o kdr şey denedim fayda etmemişti eğer yine hateketlenmeseydi acile başvurcaktım dene bi
fasulyeninyolculugu Suhus000 denedim o ikisini de hiç etki etmedi ya üstüne bi de duş aldım ama bana mısın demedi. Bakalım bi kaç saat daha bekleyeyim olmazsa bende bi acile gideyim artık😢
Emineymen fasulyeninyolculugu belirli dönemlerde oluyor ama ihmal etmeyin hemşire sakın ihmal etme hemen gel kalp atışını dinleyelim demişti
fasulyeninyolculugu Emineymen yarın için doktorum çağırdı beni de ama yine de anneliğin verdiği evhamla saat geçmiyor zaman geçmiyor gibi😢