Hazalmavzer Şafaklar kaç kızlar bbenim oğlan gelmek istemiyor galiba 10 gün kaldı halabi eksın yok😂😂😂
M_Lyl_33 Bende tekli sayılara düştüm. Som 9 gün ama bende tık yok 😁. Hayırlısı ile kucağımıza alalım bebişleri 🤲🏼🤲🏼
Kubra_123k M_Lyl_33 benimde uygulamaya son 9 afedersiniz ama bişey sormak istiyorum son adet tarihiniz nedir bugün doktora gittim 37. Hafta dedi geçen haftada 37 demişti
Dryy Hazalmavzer evet normal herşey uygun sancılarım da vardı ama kesildi son 4 dedim ama gelmezse 41. Haftayı da beklicem dedi doktor bakalım belki bi sürpriz kavuşuruz bebeklerimize
M_Lyl_33 Hazalmavzer doktorumuz normal doğum dedi. İşte belirsizlik yordu biraz. Her an gelecek korkusu sarıyor. Suyum gelecek sancım gelecek diye evden çıkamıyorum. Anlayacağınız beklemedeyizz, 😁😁
Nazli34 ___konul666 bizimde son 3 🙄 sabah 4.30dan beri kasıklarim ağrıyo adet sancısı gibi belime vuruyo bacaklarıma ama sürekli bi ağrı gelip azalma veya coğalma yok hiç bşy anlamadm🥺
___konul666 Nazli34 hastaneye gidin belki bebek geliyor 😍 bende tık yok bekliyorum öylece 🤔🙄 rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Nazli34 ___konul666 doktorum ağrıya dayanamadığın zaman gel dedi. O kdr da yoktu şuanda mesela haffiten var. P.tesiyi beklerse sezeryan isticem zaten🙄 amin canm hepimiz inşaAllah❤
Crnbdk Cnpksevval01 38. Haftada kontrole gittiğimde daha kanala bile girmemişti halada girdiğini sanmıyorum hiç bir belirtim yok çünkü , inşallah sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi🌸