minikturta Itsdlr gece 2de nisanım geldi hastaneye gittim, gittiğimde 2 cm aciklik vardı nst ye bağlı iken bebisin mekonyumu geldi yemesin diye sezeryana alındım ama malesef o sırada yemiş 12 gün yoğun bakımda kaldi cigerlerine gittiği için 🙂
Zehra9616 Itsdlr ilk oglum 42+3 de normal dogum 4200 dogdu 17 saatte ve suni sanciyla.simdiki daha minicik 10 haftalik olduk neler bekliyo nasip diyerek bekliyorum merakla 😁
Itsdlr Zehra9616 42 miii😯 Hiiç gelesi yokmuş gerçekten sevmiş yerini😀 Umarım 2.bebeğiniz bu kadar bekletmez🌸🙏🏻
Ayliz_Metehan Itsdlr kızlar erken gelir derler ama benim oğlum 38+2 de geldi sancım suyum geldi o gün ama sezeryan oldum şimdi kızıma hamileyim 35+4 haftaya sezeryan için gün almaya gidicem
Itsdlr Ayliz_Metehan Kavuşmak istemiş size hemen😬 İnşallah kızınızı da sağlıkla kucağınıza alırsınız💓
Mucize_anne32 aaysenur42 suan ayni seyleri yasiyoruz belim ve kasik ağrılarım var bakalim yarin doktor kontrolim var ne diycekk
aaysenur42 Mucize_anne32 hadi hayırlısı olsun inşaallah rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin 💕