Eski9 Scgn123 gebelik tansiyonu yaşadım ben preeaklampsiye çevirmedi şükür iki gebeligimde de gestasyonel tansiyon tanısı kondu yatkinligim olduğunu düşünüyor doktorum çünkü 14/10 15/10 tansiyon beni hiçbir şekilde etkilemiyordu vücudun kaldırıyor dedi gebelik sonrası içinde takip önerdi ilk gebeligimde çok zorlamisti tansiyon 18 lere kadar firliyordu 16 yı geçince başlıyor etki etmeye bende bu gebeligimde hep 14-15 lerde seyretti şükür yükselmedi erken doğmadı şükür
Itsdlr Eski9 Çok çok geçmiş olsun 18 inanılmaz yüksek, hamilelikten sonra da devam etti mi yükselmeye tedavi oluyor musunuz? Çok geçmiş olsun, doğumu tetiklememesine çok sevindim🙏🏻
selma89 Eski9 bende çok korkuyorum ve üzülüyorum muayenede 16cikti 24 saat doplör takıldı çıkıp indiği için günde iki kere tansiyon ilacına başladım 😔
Eski9 Itsdlr yok doğumdan sonra hiç yukselmemisti ilk gebelikte bunda hiç vaktim olmadı daha ölçeyim hep unutuyorum kosturmacadan
3MelekAnnesi3 Itsdlr oğlum normal olmustu 39 da bu bebegim sezeryan olcak normalde pazartesi gündü 37+2 deydi ama iptal ettiler ayın 24 ünde tekrar gel dediler bakalım bide o zaman gitcem ne zaman gün verecekler bilmiyorum 38 i gecmiş oluyo o vakte