Aysun3401 Evet erken gelen mucizemle 38 haftada doğurdumAllahım hepinize nasip etsin 🥰 10.08.2021 ilk günden itibaren buradaydık ☺️
ayvegunes Aysun3401 allah bağışlasın 🌸 sancılar nasıldı öldüm dirildim denecek kadar zor muydu ne çok bunu merak ediyorum
Aysun3401 Ysmmmnn teşekkür ederim inşallah rabbim sizleri de bir avazda kurtarır evladınızı kucağınıza alırsınız 🥰
Aysun3401 ayvegunes yani şöyle söyleyeyim benim suyum geldi gittim 2 santim açılmam vardı sancım yoktu suni sancıyla 10 cm kadar açılma bekledik hastanede evet biraz zordu ama ölecek kadar değil içini ferah tut sonumda bebeğini kucağına aldığını düşün hep dua et geçiyor canım 🥰🤲
Matmazelmemorial eaktr benimde oyle 38 +4 squat yap dedi doktor yarim saar bir saat yuruyus 5 adet hurma bir fincan adacayi sabahtan beri ugrasiyorum
Aysun3401 eaktr inşallah girer canm son anda giren veya çıkan bile oluyormuş bol dua et ben çok yürüdüm hamileliğim boyunca ve su gebelik şekerim ve son zamanda birde tansiyonum çıkmıştı
eaktr Matmazelmemorial ben 32. Haftadan beri yapıyorum onları, hurma-ahududu yaprağı çayı. squat yürüyüş egzersiz herşey var ama ne diyiö işte kısmet bakalım
eaktr Aysun3401 evet fitil ile başlatınca da girme ihtimali varmış işte sadece süreç nasıl işliyor onu kestiremiyorum 🙃😓
zehra_63 Aysun3401 inşAllah canım banada dua et dün sabah 10 da suyum geldi ardından hastaneye geldik hiç açıklık yok 24 saattir bekliyorum ölücem ne bir bardak su ne bir parça ekmek geçmedi bogazimdan 😔
Aysun3401 Ceno normal doğum ama yinede birkaç dikişim var sancım toktu 2 cm açılmayla gittim suni sanci verildi