alazzeyneperva Koalamm rabbim sağlıkla bağıslasın insallah benim karnıma da erkek karni diyolar ama bebegim kız doğunca bi süpriz yapmazsa tabi 😍😂
Babymy Koalamm 13+1 im bi kız bi erkek diyo doktorum ama bi kaç gün önce gittiğimde biraz kesim gibi erkek dedi ama erken daha değişebilir tabi , ama bi kaç gündür benimde bel ağrım başladı erken mi bel ağrısı için acaba
Nehirada Koalamm evt bu rahim büyümesinden kaynaklanıyor Muş heralde canm ama ilk haftalarda dinlenmeye bakın
Sema_ Valla cinsiyet kısmını bilmiyorum ama ben 9.haftadayim bel ve kasık ağrım bazı günler çok oluyor bazen kesiliyor
Hanzade175 Koalamm kız erkek diye değişmez bel ağrısı,hamileden hamileye değişir. Kilo,yaş,beden yapısı vs..
Sulekrtk Koalamm benimde başından beri bel agrim var oğlum olcak kısmetse 33 haftaligiz bel ağrısından ne yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum
ezos Koalamm oğlumda da bel.agrim çok oldu aimdi kız 32 haftaligiz ölüyorum ağrıdan 😬 kız erkek pek ilgisi yok yaa bünye meselesi boy uzun olunca zaten bel ağrısı kaçınılmaz 😬🥺