Canselyaren Koalamm cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum 8 haftaligim bnimde çok aşırı belim ağrıyor normal dedi doktor sizinde bebek büyüdüğü için ağrıyor olabilir 🥰
Koalamm MMmommy erkek bel ağrısı yapar derler doktor kız dedi ama henüz cinsiyet için erken gibi geldi bana değişebilir diye merak ettim
Koalamm Canselyaren öyle diyorlar erkek bebek bel ağrısı yaparmış sağlıklı olsun ama gönlümden kız geçiyor bir oğluö var çok şükür
Canselyaren Koalamm Gönlünüzdeki olsun inşallah 🥰 valla bnkmde çok çok belim ağrıyor açıkçası kızımda hiç bel ağrısı olmazdı bklm bizimki ne olacak
Koalamm Canselyaren 2 yıl önce doğum yaptım ama oğlumdada vardı ağrılar o yüzdende kafam çok karıştı 🙂inşallah gönlünüzdeki gibi olur🙂
Canselyaren Koalamm İnşallah bnimde gönlümde erkek var😊 oglunuzds belirtileriniz neydi kusuyormuydunuz cok
Koalamm Canselyaren oğlumda sabahları midem bulanıyordu kusuyordum gün içinde sonra midem bulanmıyordu pek bulansada kusup rahatlıyordum ama ağrılarım oluyordu şimdi öğleden sonra mide bulantım başlıyor ve kusamıyorum çok zorluyorum ama kusamıyorum
Nehirada Koalamm evt bu rahim büyümesinden kaynaklanıyor Muş heralde canm ama ilk haftalarda dinlenmeye bakın
alazzeyneperva Koalamm benimde kız en başından beri hep bel ağrılarım vardı cinsiyetle alakası yokmuş yani 38 deyim şuan artarak devam ediyo
Koalamm alazzeyneperva teşekkür ederm cevabınız için inşallah benimkide hayırlısıyla kızdır birde kız evladı tadarım
alazzeyneperva Koalamm rabbim sağlıkla bağıslasın insallah benim karnıma da erkek karni diyolar ama bebegim kız doğunca bi süpriz yapmazsa tabi 😍😂